award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles
Exclusieve deal: betcity bookmaker Ga spelen bij Betcity en pak de €20 free bet! Ga naar Betcity

Excelsior Maassluis

Defensief goed georganiseerd en voorin uiterst gevaarlijk. De Tricolores hebben een ploeg om rekening mee te houden. En dus wordt ook wedden op Excelsior Maassluis steeds populairder.

Bekijk alle wedstrijden
Excelsior Maassluis logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis speelde sinds de invoering van de Tweede Divisie amper een rol van betekenis bij het verdelen van de prijzen, maar wist daar in het seizoen 2018/2019 verandering in te brengen door knap op de tweede plek te eindigen. Kunnen ze die lijn doortrekken?

Dat succes werd behaald door te spelen vanuit een hechte defensie. Het krijgt weinig goals en dus verliest het niet vaak. Dat zien we doorgaans terug in de quoteringen van de bookmakers en dus moet je goed zoeken naar hoge odds. En daar helpen we je graag bij. We hebben de hoogste quoteringen voor komende wedstrijden van diverse wedkantoren vergeleken en de beste voor je genoteerd, zodat wedden op Excelsior Maassluis zoveel mogelijk kan opleveren!

Geschiedenis van Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis werd in 1918 opgericht in speelt in Sportpark Dijkpolder. De club promoveerde in 1983 naar de eerste klasse. Sinds 2017 speelt het vast in de Tweede Divisie, het derde niveau van Nederland.

Noemenswaardige spelers

Enkele bekende spelers die bij de club hebben gespeeld en later doorbraken in het betaalde voetbal zijn Jeff Stans, Rangelo Janga, Darren Maatsen, Ahmed Mendes Moreira en Pieter Langedijk. Ook ex-Chelsea speler Khalid Bouhlarouz was in de jeugd actief bij de Tricolores.

Noemenswaardige managers

Onder de leiding van Jeroen Rijsdijk werd Excelsior Maassluis in 2016 voor het eerst algeheel amateurkampioen van Nederland. De ploeg wist de eerste zes wedstrijden niet te winnen, maar verloor daarna geen enkele wedstrijd meer. In de finale werd Lienden in een tweeluik met een 0-2 overwinning en 2-3 nederlaag verslagen.

Pak de €20 Betcity free bet!

Informatie

  • Plaats: Maassluis
  • Stadion: Sportpark Dijkpolder
  • Opgericht: 1918
  • Clubkleuren: Rood/wit/blauw
  • Bijnamen: Tricolores

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Algeheel landskampioen amateurs 1x
  • Zaterdag Topklasse 1x
  • Hoofdklasse 1x

Rivaliteit

Excelsior Maassluis speelt tegen Barendrecht een regionale derby.

Uit het archief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam