award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Barendrecht

Van de subtop naar de degradatiezone: deze club gaat op en neer in de Tweede Divisie. En dat is precies wat wedden op Barendrecht zo leuk én lucratief kan maken.

Bekijk alle wedstrijden
Barendrecht logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Barendrecht

In 2017/2018 eindigde Barendrecht op een knappe plek in de subtop van de Tweede Divisie. Het jaar daarop leverde de club veel kwaliteit in en moet het strijden om degradatie uit de hoogste amateurklasse te voorkomen. Kortom, een ploeg van uitersten.

Dankzij die wisselende prestaties hanteren de wedkantoren echter wel enkele uiteenlopende quoteringen. Waar de ene bookmaker de kansen van de club hoog in schat, houdt een ander een slag om de arm. Daar liggen kansen voor een lucratieve weddenschap. Om je te helpen de hoogste odds te vinden, hebben we diverse bookmakers voor je vergeleken en de beste quoteringen voor je genoteerd.

Geschiedenis van Barendrecht

BVV Barendrecht is ontstaan nadat boer Jan Leeuwenburg toestond dat er op zijn land tegen een bal werd getrapt. De club heette voorheen DETO, wat weer een samenvoeging was van twee clubs die ook ‘in het wild’ speelden.

1997/1998 kan gezien worden als een van de beste seizoenen ooit voor de club. Barendrecht werd namelijk voor het eerst kampioen van de Hoofdklasse. Ronald Klinkenberg was de trainer in dat historisch seizoen. Hij had een mengeling van eigen jeugd, jongens van buitenaf en routiniers.

In 2008/2009 werd dit kunststukje herhaald: het werd weer kampioen van de hoofdklasse! Daarmee plaatste de club zich voor de Topklasse, de nieuwe landelijke amateurcompetitie. Barendrecht boekte wisselende successen in de Topklasse. Zo werd de club een keer tweede achter Katwijk en kreeg de club zes punten in mindering door een foutieve overschrijving.

In 2015/2016 is de club opnieuw een stapje omhoog gegaan. Onder trainer Adrie Poldervaart promoveerde de club naar de Tweede Divisie. Zowel de mannen als de vrouwen zijn actief op het hoogste niveau.

Noemenswaardige spelers

Pieter Vermaas – Vermaas was topscoorder in het kampioensjaar 1997/1998. Hij vormde met Stam een goed duo voorin. Vermaas maakte veertien doelpunten.

Alex van Dommelen – Alex van Dommelen werd topscoorder met negentien treffers. Mede dankzij hem bereikte Barendrecht de Topklasse in 2008/2009.

Noemenswaardige managers

Ronald Klinkenberg – Hij was de trainer van het team dat kampioen werd in 1997/1998. Ton Stam vond hem bloedfanatiek. Alleen winnen telde.

Jack van den Berg – Van den Berg is een oud-speler van Barendrecht. Niet alleen werd Barendrecht onder zijn leiding kampioen, ook werd in de voorbereiding van seizoen 2008/2009 Feyenoord verslagen met 2-1. Een totale afgang!

Adrie Poldervaart – Adrie Poldervaart is dit seizoen weggegaan bij Excelsior door een zeer slechte reeks. Bij Barendrecht boekte hij wel grote successen. Hij heeft er namelijk mede voor gezorgd dat Barendrecht dit seizoen Tweede Divisie speelt.

Informatie

  • Plaats: Barendrecht
  • Stadion: Sportpark de Bongers
  • Opgericht: 1926
  • Clubkleuren: Wit/rood
  • Bijnamen: Rood-witten

Veelgestelde vragen over Barendrecht

Je kan wedden op Barendrecht via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Barendrecht. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Barendrecht afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Barendrecht.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Barendrecht wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Barendrecht aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Barendrecht kan je vinden op de clubpagina van Barendrecht.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Barendrecht. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Barendrecht met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Barendrecht met elkaar vergelijken op de clubpagina van Barendrecht.

Er zijn verschillende bonussen voor Barendrecht. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Barendrecht met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Barendrecht met elkaar vergelijken op de clubpagina van Barendrecht.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Kampioen Hoofdklasse 2x
  • Promotie naar Tweede Divisie 1x

Rivaliteit

De wedstrijden tegen Kozakken zijn altijd beladen. Zo moesten de supporters van Kozakken Boys met een verplichte buscombi naar Barendrecht komen, vanwege een gevaar voor de veiligheid.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.