award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

HHC Hardenberg

Een stabiele factor in de Tweede Divisie en uitgegroeid tot gevaarlijke, onberekenbare ploeg. Dat betekent altijd mooie odds bij het wedden op HHC Hardenberg!

Bekijk alle wedstrijden
HHC Hardenberg logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op HHC Hardenberg

HHC Hardenberg speelt al sinds de oprichting van de Tweede Divisie op het hoogste amateurniveau van Nederland. Waar de club begon met een plek bij de onderste ploegen, heeft het zich opgeworpen tot serieuze subtopper waar je rekening mee moet houden.

Dat gegeven maakt wedden op HHC Hardenberg bovendien een interessante keuze. De ploeg weet af en toe te stunten tegen de favorieten voor de titel, maar kan ook zomaar niet thuis geven tegen de mindere goden uit de klasse. Lees je dus goed in en vergroot je kansen voor een succesvolle bet!

Geschiedenis van HHC Hardenberg

HHC is in 1954 ontstaan na een fusie tussen HVC Hardenberg en SV Heemse. Sinds 1970 speelt de club zijn wedstrijden op sportpark Boshoek. Later werd er als herkenning Hardenberg er aan toegevoegd.

De laatste jaren is HHC Hardenberg erg succesvol. Zo promoveerde de club in 2003/2004 naar de hoofdklasse. HHC kon zich prima handhaven. In 2006/2007 werd de club kampioen van de Hoofdklasse. In 2007/2008 kon de ploeg dit kunststukje herhalen. In 2009/2010 promoveerde de club naar de Topklasse. Sinds 2015/2016 speelt de club in de nieuwe Tweede Divisie.  

Noemenswaardige spelers

Danny Bouws: De rechtsachter redde het niet bij FC Emmen. Op dit moment heeft hij een basisplaats. Ondanks dat hij het niet redde bij FC Emmen volgt hij de club intensief. Zijn neef is namelijk Kjell Scherpen.

Joel Amakodo: Hij is de controleur op het middenveld. Amakodo heeft een verleden bij Jong Groningen. Tegen AFC maakte hij het de aanvallers erg lastig. HHC Hardenberg boekte in februari 2019 een prachtige overwinning door koploper AFC te verslaan.

Noemenswaardige managers

Gert Jan Karsten – De huidige trainer kreeg dit seizoen een contractverlenging. Hij zorgde ervoor dat de club in 2017/2018 niet degradeerde, al lukte dat op het nippertje. Karsten is analist geweest bij Go Ahead Eagles.

Informatie

  • Plaats: Hardenberg
  • Stadion: Sportpark De Boshoek
  • Opgericht: 1954
  • Clubkleuren: Oranje/zwart
  • Bijnamen: Het andere Oranje

Veelgestelde vragen over HHC Hardenberg

Je kan wedden op HHC Hardenberg via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op HHC Hardenberg. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op HHC Hardenberg afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op HHC Hardenberg.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op HHC Hardenberg wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op HHC Hardenberg aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op HHC Hardenberg kan je vinden op de clubpagina van HHC Hardenberg.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor HHC Hardenberg. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op HHC Hardenberg met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van HHC Hardenberg met elkaar vergelijken op de clubpagina van HHC Hardenberg.

Er zijn verschillende bonussen voor HHC Hardenberg. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op HHC Hardenberg met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van HHC Hardenberg met elkaar vergelijken op de clubpagina van HHC Hardenberg.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Kampioen Hoofdklasse 2x
  • Kwartfinalist KNVB Beker

Weetje

Edwin Evers is een trouwe supporter van HHC Hardenberg. De oud-DJ droeg op de laatste uitzending het shirt van HHC. Het eerste elftal ging speciaal voor zijn afscheid in shirts spelen met het logo van Evers erop, met als doel geld op te halen voor Spieren voor Spieren.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.