award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Jong Vitesse

Maak kennis met één van de best presterende beloftenelftallen uit de lagere divisies. Wedden op Jong Vitesse is niet alleen spannend, maar soms ook behoorlijk winstgevend!

Bekijk alle wedstrijden
Jong Vitesse logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Jong Vitesse

Na een aantal jaar in de Tweede Divisie te hebben gespeeld, heeft de club uit Arnhem besloten om Jong Vitesse tegen de andere reserve elftallen te laten spelen in plaats van actief te zijn op het hoogste amateurniveau. Zonde, want het was het laatste jaar de best presterende ploeg in de Tweede Divisie.

Bij het beloftenelftal vinden we dan ook veel getalenteerde spelers. Maar vanwege de jeugdigheid en vanwege het doorschuiven van voetballers naar de eerste selectie, zien we dat niet altijd terug in de resultaten. Aan de andere kant maakt dat wedden op Jong Vitesse juist wel weer extra interessant!

Geschiedenis van Jong Vitesse

Jong Vitesse heeft slechts drie seizoenen in de Tweede Divisie gevoetbald. In het eerste seizoen degradeerde Vitesse direct naar het derde niveau. De ploeg eindigde op een zeventiende plek. Aan het begin van het seizoen ging het nog prima met een een plek in de middenmoot, maar tegen het einde bleven goede prestaties uit.

In 2017/2018 gebeurde juist het omgekeerde: Jong Vitesse promoveerde terug naar de Tweede Divisie. In de competitie voor beloftenelftallen bleven de Gelderlanders ongeslagen. Met een 2-1 overwinning op de beloften van AZ pakten zij de titel.

Noemenswaardige spelers

Mohammed Hamdaoui – De buitenspeler had een belangrijk aandeel in het kampioenschap. Zo schoot hij de 1-0 binnen door de bal in de lange hoek te schieten.

Dauda – De Eredivisiespeler maakte het beslissende doelpunt tegen AZ. Hij schoot in de 86 minuut de 2-1 binnen.

Noemenswaardige managers

John Lammers: Mede dankzij Lammers bleef de ploeg ongeslagen in 2017/2018. Een grote prestatie, mede omdat de ploeg vorig jaar gedegradeerd was.

Joseph Oosting: Oosting was trainer in het seizoen 2018/2019. In dat seizoen werd er een verdienstelijke achtste plaats behaald. Onder zijn leiding maakte de ploeg een goede ontwikkeling door.

Informatie

  • Plaats: Arnhem
  • Stadion: Papendal
  • Opgericht: 1892
  • Clubkleuren: Geel/zwart
  • Bijnamen: Geel-zwarten

Veelgestelde vragen over Jong Vitesse

Je kan wedden op Jong Vitesse via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Jong Vitesse. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Jong Vitesse afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Jong Vitesse.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Jong Vitesse wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Jong Vitesse aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Jong Vitesse kan je vinden op de clubpagina van Jong Vitesse.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Jong Vitesse. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Jong Vitesse met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Jong Vitesse met elkaar vergelijken op de clubpagina van Jong Vitesse.

Er zijn verschillende bonussen voor Jong Vitesse. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Jong Vitesse met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Jong Vitesse met elkaar vergelijken op de clubpagina van Jong Vitesse.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Kampioen Derde Divisie: 2017/2018

Weetje

Technisch Directeur Mohammed Allach gaf een toelichting waarom zij hebben besloten niet verder te gaan in de Tweede Divisie: de dispensatieregels en regels over promotie en degradatie zijn aangescherpt. Daarom is het voor Vitesse niet meer aantrekkelijk om deel te nemen aan deze competitie.

Stadion

Jong Vitesse speelt zijn wedstrijden op trainingscomplex Papendal. Dit is een mooi sportpark gelegen in de bossen, waar ook NOC*NSF is gehuisvest. Vitesse heeft recentelijk haar trainingsaccommodatie opgeknapt. Het is er nu hypermodern.

Supporters

Jong Vitesse heeft geen grote supportersgroep. Dat is ook een van de kritiekpunten van de overige amateurclubs in de Tweede Divisie. Deze clubs spelen vaak op een bijveld of in een leeg stadion waar nauwelijks supporters op afkomen. Het is er daardoor vaak sfeerloos.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.