award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

VV Katwijk

Als één van de succesvolste amateurploegen van de afgelopen jaren, is wedden op VV Katwijk geliefd bij de insiders. Profiteer nu ook van de beste odds!

Bekijk alle wedstrijden
vv Katwijk logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op VV Katwijk

VV Katwijk is één van de betere amateurploegen in Nederland. De club uit het gelijknamige plaatje strijdt ieder jaar mee om de titel in de Tweede Divisie en wist die in 2018/2018 ook daadwerkelijk te grijpen.

De ploeg krijgt over het algemeen weinig doelpunten tegen. Met zo’n hechte defensie verliest het dan ook niet vaak – en dat zien we terug in de odds bij de bookmakers. Datzelfde gegeven geeft natuurlijk ook extra mogelijkheden voor een mooie winst bij het wedden op VV Katwijk. Denk aan gecombineerde bets of gokken op het aantal tegendoelpunten.

Geschiedenis van VV Katwijk

De club werd in 1939 opgericht en speelde tussen 1989 en 2014 op het hoogste zaterdagamateurniveau van Nederland. Sinds de verandering in de voetbalpyramide in Nederland speelt de ploeg in de Tweede Divisie, het derde niveau van Nederland.

Noemenswaardige spelers

Enkele spelers die bij Katwijk speelden, maar ook in het betaald voetbal zijn Damiano Schet, Raoul Esseboom, Danny Guijt en Jamal Dibi. Met 69 doelpunten in 116 wedstrijden is Marciano Mengerink een van de gevaarlijkste spelers van het team in 2018/2019.

Noemenswaardige managers

Dick Schreuder begon vorig seizoen de ‘kampioencampagne’ van Katwijk in de Tweede Divisie. Midden in het seizoen tekende hij echter een contract bij MLS-ploeg Philadelphia Union. Hoewel het minder ging onder zijn opvolger Jack van den Berg werd Katwijk toch kampioen.

Informatie

  • Plaats: Katwijk
  • Stadion: Sportpark De Krom
  • Opgericht: 1939
  • Clubkleuren: Oranje/zwart
  • Bijnamen: De Oranjehemden

Veelgestelde vragen over VV Katwijk

Je kan wedden op VV Katwijk via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op VV Katwijk. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op VV Katwijk afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op VV Katwijk.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op VV Katwijk wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op VV Katwijk aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op VV Katwijk kan je vinden op de clubpagina van VV Katwijk.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor VV Katwijk. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op VV Katwijk met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van VV Katwijk met elkaar vergelijken op de clubpagina van VV Katwijk.

Er zijn verschillende bonussen voor VV Katwijk. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op VV Katwijk met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van VV Katwijk met elkaar vergelijken op de clubpagina van VV Katwijk.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Tweede Divisie 1x
  • Algeheel Amateurkampioen van Nederland 4x
  • Landskampioen zaterdagamateurs 4x

Rivaliteit

De Katwijkse derby tussen VV Katwijk en Quick Boys verdelen Katwijk ieder jaar in een oranje- en een blauwwit kamp. De clubs liggen slechts enkele kilometers van elkaar vandaag. Ook de Rijnsburgse Boys is een club uit de gemeente Katwijk.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.