award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Jong PSV

Een team vol bijzonder getalenteerde voetballers, maar ook vaak in wisselende samenstellingen. Bekijk daarom per wedstrijd of wedden op Jong PSV een lucratieve bet kan opleveren!

Bekijk alle wedstrijden
Jong PSV logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Jong PSV

De opleiding van PSV is een van de beste van Nederland. Daarom vinden we de talentvolle beloftenploeg van de club uit Eindhoven de laatste jaren dan ook steevast terug in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie. Jong PSV is een ploeg om rekening mee te houden.

Je weet het echter maar nooit met beloftenelftallen. De veelal jonge spelers presteren nog niet altijd stabiel en je weet maar nooit of de grote talenten gedurende het seizoen doorstromen naar het eerste. Hoewel de ploeg bulkt van het talent, zijn de wedstrijden vaak onvoorspelbaar. En dat maakt wedden op Jong PSV ontzettend interessant.

Geschiedenis van Jong PSV

In 2016/2017 eindigde Jong PSV op een mooie vierde plek. In dit elftal zaten veel spelers die inmiddels op het hoogste niveau acteren. In 2017/2018 eindigde de ploeg op een vijfde plek. Opnieuw een goede prestatie. In dat seizoen braken andere talenten door die ook nu weer in de eerste selectie zijn te bewonderen.

Ook in 2018/2019 heeft Jong PSV een sterk seizoen achter de rug. Met grote ploegen als FC Twente, Go Ahead, Roda JC en NEC werd het beloftenelftal derde. Nog nooit eindigden de talentvolle Brabanders zo hoog in de Eerste Divisie.

Beste spelers

Mohammed Ihattaren – De aanvaller speelt al sinds de F-jes bij de Eindhovenaren. Op 28 maart 2018 maakte hij al zijn debuut. Op zestienjarige leeftijd mocht hij al meespelen bij PSV. Hij is misschien wel het grootste talent uit de jeugdopleiding.

Joël Piroe – Piroe is een echte pinch hitter. In 2014 werd hij al weggeplukt bij Feyenoord. Bij onder-de-19 scoorde hij 36 keer in 47 duels. Bij Oranje weet hij ook goed het net te vinden. Zo maakte hij tien doelpunten uit vijftien duels.

Jordan Teze – Teze is als back behoorlijk sterk. De jeugdinternational wordt standaard opgesteld. Ook tegen PEC Zwolle mocht Teze een keer invallen toen Dumfries een rode kaart kreeg.

Beste managers uit het verleden

Dennis Haar – Dennis Haar heeft van Jong PSV een stabiele subtopper gemaakt. Dat is best knap, want je hebt vaak te maken met verschillende spelers en wisselende samenstellingen. Met recht één van de beste trainers uit de geschiedenis van de Eindhovense beloften.

Informatie

  • Plaats: Eindhoven
  • Stadion: De Herdgang
  • Opgericht: 1913
  • Clubkleuren: Rood/wit
  • Bijnamen: Red White Army, Boeren, Lampjes
  •  

Veelgestelde vragen over Jong PSV

Je kan wedden op Jong PSV via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Jong PSV. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Jong PSV afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Jong PSV.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Jong PSV wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Jong PSV aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Jong PSV kan je vinden op de clubpagina van Jong PSV.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Jong PSV. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Jong PSV met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Jong PSV met elkaar vergelijken op de clubpagina van Jong PSV.

Er zijn verschillende bonussen voor Jong PSV. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Jong PSV met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Jong PSV met elkaar vergelijken op de clubpagina van Jong PSV.

Achtergrondinformatie

Stadion

De wedstrijden van Jong PSV worden afgewerkt op De Herdgang. Hierop speelt ook de jeugd van PSV en traint PSV 1. De wedstrijden worden dus op een sportcomplex gespeeld, in plaats van in het stadion. In de zomer van 2019 wordt er een nieuw jeugdcomplex gebouwd.

Rivaliteit

Jong Ajax tegen Jong PSV is een mini-topper. De wedstrijden zijn altijd leuk om te kijken, omdat dit de top is van het Nederlandse jeugdige voetbal.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.