award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Almería

Wedden op Cádiz CF kan heel leuk zijn. Het is namelijk een club met een wisselvallige geschiedenis. Ze promoveren en degraderen constant, maar je mag ze zeker niet onderschatten. Want ze zijn altijd in voor een stunt!

Bekijk alle wedstrijden

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

WEDDEN OP ALMERIA

Nu Almeria is gepromoveerd naar naar La Liga, wordt de rol van Almeria in betjes drastisch veranderd. Vorig seizoen was Almeria meer een zekerheidje, een safe bet met lage odds, terwijl de ploeg zich nu moet gaan mengen in de degradatiestrijd. De ploeg zal waarschijnlijk vaak verliezen, maar wanneer ze winnen, zullen de bookmakers goed uitbetalen bij inzet.

GESCHIEDENIS VAN ALMERIA

De eerste voetbalclub in Almería werd opgericht in 1909: el Almería Foot-Ball Club. Sindsdien zijn er verschillende voetbalclubs in Almería verschenen en verdwenen. Een van hen was AD Almería, een team dat tussen 1979 en 1981 in La Liga speelde, maar in 1982 verdween en waarschijnlijk de voorganger van UD Almería was.

In 1989 werd een club genaamd Almería Club de Fútbol geboren, maar in 2001 werd deze omgedoopt tot Unión Deportiva Almería. Op 19 januari 2001 kondigde de burgemeester van Almería Santiago Martínez Cabrejas in de gemeenteraad aan dat de nieuwe club UD Almería was gevormd na de fusie van twee stadsteams – Polideportivo Almería en Almería CF. Maar UD Almería was pas officieel op 28 juni 2001, toen Almería CF tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders de naamsverandering goedkeurde.

SPELER UIT HET VERLEDEN

Felipe Melo was in het seizoen 2007/2008 actief voor Almeria, die onder leiding van Unai Emery deel uitmaakte van een leuk teams met onder andere Alvardo Negredo, die later bij Manchester City zou spelen.

Felipe Melo werd na zijn tijd bij Almeria een uitstekende verdedigende middenvelder in de Serie A en bij het Braziliaanse Eftal, waarvoor hij 22 interlands speelde en door Nederlanders nog lang wordt herinnert door zijn rode kaart in de kwartfinale van het WK in 2010 tegen Nederland toen hij Arjen Robben natrapte.

MANAGER UIT HET VERLEDEN

Unai Emery was een tijd de trainer van Almeria. De succescoach is na periodes bij oa Valencia, PSG en Arsenal nu trainer bij Villarreal, waar hij goede resultaten neerzet.

Informatie

  • Plaats: Almeria
  • Stadion: Estadio de los Juegos Mediterráneos
  • Opgericht: 1989
  • Clubkleuren: Rood-wit
  • Bijnamen: Rojiblancos, La Unión, Alermiensistas, UDA, Indálicos

Veelgestelde vragen over Almería

Je kan wedden op Almería via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Almería. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Almería afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Almería.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Almería wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Almería aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Almería kan je vinden op de clubpagina van Almería.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Almería. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Almería met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Almería met elkaar vergelijken op de clubpagina van Almería.

Er zijn verschillende bonussen voor Almería. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Almería met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Almería met elkaar vergelijken op de clubpagina van Almería.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Segunda División 2021/2022

Rivaliteit

UD Almeria kent eigenlijk geen echte rivaliteit met andere clubs. De club die het dichtste bij komt bij een rivaal is Malaga, als is deze club zelf meer rivaliserend met Granada.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.