award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles
Exclusieve deal: betcity bookmaker Ga spelen bij Betcity en pak de €20 free bet! Ga naar Betcity

Jong Almere City

Verrassende stuntploeg met wisselende resultaten. En daarom is het interessant om te wedden op Jong Almere City. Check de odds voor komende wedstrijden!

Bekijk alle wedstrijden
Jong Almere City logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Jong Almere City

Jong Almere City heeft slechts één seizoen in de Tweede Divisie gevoetbald. In 2018/2019 is het gedegradeerd. Door een 2-0 nederlaag tegen Spakenburg was de degradatie naar de Derde Divisie onafwendbaar.

Desalniettemin is wedden op Jong Almere City voor veel gokkers nog steeds een interessante optie. Weliswaar verliest de ploeg veel wedstrijden, maar weet het zo af en toe ook punten te sprokkelen tegen hoger aangeschreven teams. Er is geen pijl op te trekken. En dat biedt kansen voor een mooie weddenschap!

Geschiedenis van Jong Almere City

Jong Almere City heeft slechts een seizoen gekend in de Tweede Divisie. Daarin zijn ze direct gedegradeerd. In 2019/2020 treedt de ploeg onder andere aan tegen ploegen als Jong FC Groningen.

FC Almere City 1 kent een langer bestaan. De club heeft deze naam sinds 2005. In 2014 werd de club voor het eerst periodekampioen. Promotie kon niet worden afgedwongen, omdat de ploeg in de eerste ronde niet opgewassen was tegen De Graafschap.

Sinds 2014/2015 is Almere een club om serieus rekening mee te houden. De club behaalde opnieuw de play-offs. In 2017/2018 vielen er opnieuw hoogtepunten te noteren met wederom een plek in de nacompetitie. Promotie werd echter niet bewerkstelligd.

Noemenswaardige spelers

Kenneth Aninkora – De aanvaller heeft sinds kort een profcontract gekregen. In 2018/2019 heeft hij voornamelijk minuten gemaakt in het beloftenelftal. In negen wedstrijden scoorde hij drie keer en gaf hij een assist. In het verleden heeft hij wel eens gevoetbald bij Ajax. In 2014 speelde Aninkora voor AFC. De aanvaller speelde drie seizoenen lang voor de Amsterdammers voordat hij werd overgenomen door de club uit Almere.

Noemenswaardige managers

Ivar van Dinteren – Hij is de enige trainer tot nu toe geweest van de beloften uit Almere. Van Dinteren heeft het niet voor elkaar gekregen om de ploeg in de Tweede Divisie te houden.

Pak de €20 Betcity free bet!

Informatie

  • Plaats: Almere
  • Stadion: Yanmar Stadion
  • Opgericht: 2001
  • Clubkleuren: Rood/wit
  • Bijnamen: De Zwarte Schapen, Ally

Achtergrondinformatie

Weetje

Wist je dat Dennis Bergkamp, één van de beste Nederlandse voetballers ooit, de veldtrainingen voor Jong Almere City heeft verzorgd?

Stadion

Het Yanmar stadion is een klein stadion wat net geschikt is voor de Keuken Kampioen Divisie. Aangezien de club de ambitie heeft om in de Eredivisie terecht te komen hebben zij plannen voor uitbreiding die in 2019 worden uitgevoerd.

Uit het archief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam