award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

Jong Sparta

Wedden Jong Sparta is altijd interessant, want de grote talenten uit de jeugdopleiding presteren best stabiel. Benieuwd naar de odds?

Bekijk alle wedstrijden
Jong Sparta logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Jong Sparta

Jong Sparta speelt in de Tweede Divisie. Van de beloftenelftallen doen de Rotterdammers het daar prima met eigenlijk altijd wel een eindklassering in de middenmoot, waar andere tweede elftallen vaak onderin eindigen.

Sinds het seizoen 2019/2020 is het team nog maar de enige beloftenploeg in de hoogste amateurklasse. En daar gaat het ongetwijfeld weer wedstrijden winnen … en verliezen. Lees je daarom iedere ronde weer goed in om je kansen om te winnen met wedden op Jong Sparta te vergroten.

Geschiedenis van Jong Sparta

Jong Sparta heeft geen lange geschiedenis in de Tweede Divisie, maar kent desalniettemin een aantal ups en downs. In 2018/2019 stonden zij voor de winterstop bijvoorbeeld bovenaan, maar na de winterstop verloren de Rotterdammers vier wedstrijden achter elkaar en waren de kansen op de titel verkeken.

Ondanks een elfde plek in 2018/2019, kon de ploeg nog degraderen. Er mogen in 2019/2020 maar twee ploegen uitkomen in de Tweede Divisie. Jong Volendam kon een divisie lager kampioen worden en Jong Vitesse was dat seizoen het best presterende beloftenelftal. Doordat Jong Vitesse uit de competitie stapte en Jong Volendam niet promoveerde, degradeerde Jong Sparta niet en mocht het blijven uitkomen in de Tweede Divisie.

Noemenswaardige spelers

Bradley van Hoeven – Bradley van Hoeven geldt als een groot talent binnen de jeugdopleiding. Zo maakte hij drie doelpunten tegen FC Lienden in de met 1-7 gewonnen uitwedstrijd. Hij heeft verder ook een aantal keren meegedaan bij Nederland O17.

Halil Dervisoglu – Dervisoglu is ook een groot talent. Op negentienjarige leeftijd maakte hij al een hattrick tegen Go Ahead Eagles. Daarmee is hij de jongste hattrickmaker uit de geschiedenis van Sparta. Hij heeft al een uitnodiging gekregen voor Turkije onder 19 en liet weten daar super trots op te zijn.

Noemenswaardige managers

Jeroen Rijsdijk – Onder leiding van Rijsdijk eindigde Jong Sparta in de middenmoot van de Tweede Divisie. Dat is een prima prestatie voor een elftal dat te maken heeft met vele wisselingen.

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app!

Informatie

  • Plaats: Rotterdam
  • Stadion: Het Kasteel
  • Opgericht: 1888
  • Clubkleuren: Rood/wit
  • Bijnamen: Kasteelheren

Veelgestelde vragen over Jong Sparta

Je kan wedden op Jong Sparta via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Jong Sparta. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Jong Sparta afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Jong Sparta.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Jong Sparta wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Jong Sparta aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Jong Sparta kan je vinden op de clubpagina van Jong Sparta.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Jong Sparta. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Jong Sparta met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Jong Sparta met elkaar vergelijken op de clubpagina van Jong Sparta.

Er zijn verschillende bonussen voor Jong Sparta. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Jong Sparta met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Jong Sparta met elkaar vergelijken op de clubpagina van Jong Sparta.

Achtergrondinformatie

Weetje

Trainer Jeroen Rijsdijk vindt het fijn dat er beloften mee mogen doen met de Tweede Divisie. Hij vindt dat zijn spelers ontwikkelen door veel te spelen tegen gelouterde ex-profs.

Rivaliteit

De wedstrijden tegen clubs uit Rotterdam zijn beladen. Helaas speelt Jong Sparta weinig tegen Jong Feyenoord en Jong Excelsior, want beide clubs spelen niet in de Tweede Divisie.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.