award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

SVV Scheveningen

Nieuwkomer in de Tweede divisie en direct een ploeg om rekening mee te houden: twee ingrediënten voor hoge quoteringen. Profiteer en begin met wedden op SVV Scheveningen!

Bekijk alle wedstrijden
SVV Scheveningen logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op SVV Scheveningen

SVV Scheveningen is relatief nieuw in de al even nieuwe Tweede Divisie. Het promoveerde na afloop van het seizoen 2017/2018 pas naar het hoogste amateurniveau, waarna het in haar eerste seizoen een knappe plek onderin de middenmoot wist te bemachtigen.

Bijzonder genoeg pakt de ploeg de laatste jaren vooral na de winterstop haar punten, wat wedden op SVV Scheveningen vooral in die periode populair maakt. De quoteringen zijn op dat moment immers nog aan de hoge kant, waardoor je een zeer lucratieve weddenschap aan kunt gaan. Doe er je voordeel mee.

Geschiedenis van SVV Scheveningen

Wist je dat SVV Scheveningen tien jaar op profniveau heeft gespeeld? In 1954 werd er besloten om samen met Holland Sport onder Scheveningen Holland Sport verder te gaan. Hierdoor moesten zij het ook opnemen tegen clubs als Ajax en Feyenoord.

SVV Scheveningen heeft op verschillende plekken gespeeld. Het vreemde is dat de locaties vaak buiten Scheveningen liggen. Sinds 1969 kreeg de club bij de Houtrust zijn onderkomen. Dit is op dit moment dan ook de plek waar de ploeg voetbalt.

De eerste keer dat Scheveningen op het allerhoogste amateurniveau acteerde was overigens in 1990/1991.

Noemenswaardige spelers

Tim Peters – De aanvaller heeft heel wat doelpunten op zijn naam staan. Zo werd hij in 2016/2017 topscoorder van Scheveningen. Hij had in de nacompetitie van 2017/2018 een belangrijk aandeel in de promotie naar de Tweede Divisie. Zo scoorde hij in de eerste play-offronde en later herhaalde hij dat ook in de finaleronde.

Mehmet Aldogan – In 2014/2015 maakte hij er tien doelpunten. De speler heeft ook pech gehad in zijn carrière. Zo scheurde hij zijn kruisband in 2015/2016, waardoor hij in dat seizoen een lange tijd niet inzetbaar was.

Nick Brouwer – Mede dankzij promoveerde de club naar de Topklasse. Hij maakte voor ruim tweeduizend man een doelpunt tijdens de kampioenswedstrijd in 2011/2012. Hierdoor mocht de club het seizoen daarop aantreden tegen clubs als Spakenburg en IJsselmeervogels.

Noemenswaardige managers

John Blok – De trainer is op dit moment aan zijn tiende seizoen bezig. Mede dankzij hem promoveerde de club naar de Tweede Divisie. Dit seizoen staat de club weer op een prima plek in de middenmoot. Dankzij Blok doet SVV Scheveningen structureel mee met de top van het amateurvoetbal.

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app!

Informatie

  • Plaats: Scheveningen
  • Stadion: Sportpark De Houtrust
  • Opgericht: 1919
  • Clubkleuren: Groen/wit/zwart
  • Bijnaam: De Schollekoppen

Veelgestelde vragen over SVV Scheveningen

Je kan wedden op SVV Scheveningen via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op SVV Scheveningen. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op SVV Scheveningen afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op SVV Scheveningen.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op SVV Scheveningen wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op SVV Scheveningen aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op SVV Scheveningen kan je vinden op de clubpagina van SVV Scheveningen.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor SVV Scheveningen. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op SVV Scheveningen met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van SVV Scheveningen met elkaar vergelijken op de clubpagina van SVV Scheveningen.

Er zijn verschillende bonussen voor SVV Scheveningen. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op SVV Scheveningen met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van SVV Scheveningen met elkaar vergelijken op de clubpagina van SVV Scheveningen.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Algemeen amateurkampioen 1x
  • Amateurkampioen (zaterdag) 1x
  • Kampioen Hoofdklasse 1x

Rivaliteit

De wedstrijden tegen VV Katwijk zijn altijd leuk om naar te kijken. Beide vissersdorpen liggen dicht bij elkaar en hebben een mooi verleden. De clubs staan doorgaans wel ver van elkaar in de ranglijst.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.