award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

Jong FC Utrecht

Onvoorspelbare wedstrijden. Grote talenten. En veel doelpunten. Allemaal ingrediënten die wedden op Jong FC Utrecht zo spannend maken.

Bekijk alle wedstrijden
Jong FC Utrecht logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Jong FC Utrecht

Jong FC Utrecht heeft in de loop der jaren een aantal leuke talenten voortgebracht. Spelers als Amrabat en Kerk hebben er hun doorbraak beleefd. Toch eindigen de beloften van de club uit de Domstad nagenoeg altijd onderin in de Keuken Kampioen Divisie.

De afgelopen jaren krijgt de ploeg veel doelpunten tegen, waardoor ze ook een groot deel van de wedstrijden verliezen. Desalniettemin weet diezelfde ploeg ook te verrassen en punten te sprokkelen tegen teams die veel hoger aangeschreven zijn. Wedden op Jong FC Utrecht levert daarmee vaak interessante quoteringen op!

Geschiedenis van Jong FC Utrecht

Een van de hoogtepunten van Jong FC Utrecht is het kampioenschap van het beloftenelftal in 2015/2016. Door de nieuwe competitie-indeling promoveerde het team naar de toenmalige Jupiler League. Hierdoor deed het elftal voor het eerst mee aan het betaalde voetbal.

Jong FC Utrecht kent sindsdien een aantal moeizame seizoenen in de Keuken Kampioen Divisie. In 2016/2017 en 2017/2018 eindigde de club op een laatste plaats. De KNVB heeft echter besloten dat beloftenelftallen in de Keuken Kampioendivisie niet mogen degraderen,. Ook in 2018/2019 eindigde de Domstedelingen op een negentiende plaats.

Beste spelers uit het verleden

Sofian Amrabat – Sofian Amrabat is het broertje van Nordin Amrabat, de ex-speler van onder andere PSV. Sofian is een technische middenvelder die op vroege leeftijd al in de jeugdacademie van de Domstedelingen zat. Na een goed seizoen onder Erik ten Hag verdiende hij een transfer naar Feyenoord. Omdat hij het daar niet liet zien voetbalt hij nu bij Club Brugge.

Nick Venema – In Utrecht wordt hij ook wel ‘Venomenema’ genoemd. Venema is een topschutter die echt een neusje heeft voor de goal. Veel supporters hadden hem graag al snel bij het grote FC Utrecht in de basis gezien, alleen ex-trainer Dick Advocaat zag het nog niet in hem zitten.

Gyrano Kerk – Kerk is een leuke snelle voetballer die in een korte tijd een basisplaats in het eerste elftal heeft veroverd. Mede dankzij zijn goals en assists heeft FC Utrecht in 2018/2019 Europees Voetbal gehaald.

Beste managers uit het verleden

Robin Pronk – Pronk was van 2011 tot 2019 de trainer van het beloftenelftal. Onder zijn leiding braken grote talenten door. Een mooie prestatie is de landstitel in 2016.

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app!

Informatie

  • Plaats: Utrecht
  • Stadion: De Galgenwaard
  • Opgericht: 1970
  • Clubkleuren: Rood/wit.
  • Bijnamen: De Domstedelingen, Utreg

Veelgestelde vragen over Jong FC Utrecht

Je kan wedden op Jong FC Utrecht via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Jong FC Utrecht. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Jong FC Utrecht afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Jong FC Utrecht.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Jong FC Utrecht wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Jong FC Utrecht aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Jong FC Utrecht kan je vinden op de clubpagina van Jong FC Utrecht.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Jong FC Utrecht. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Jong FC Utrecht met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Jong FC Utrecht met elkaar vergelijken op de clubpagina van Jong FC Utrecht.

Er zijn verschillende bonussen voor Jong FC Utrecht. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Jong FC Utrecht met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Jong FC Utrecht met elkaar vergelijken op de clubpagina van Jong FC Utrecht.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Kampioenschap beloftenelftallen 2015/2016

Stadion

De wedstrijden van Jong FC Utrecht worden in de Galgenwaard gespeeld. In dit stadion kunnen ongeveer twintigduizend toeschouwers. Tijdens de wedstrijden in de Keuken Kampioendivisie zit het echter lang niet vol. Dat is ook één van de redenen waarom andere clubs uit deze competitie klagen over wedstrijden tegen de beloftenelftallen.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.