award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

VV Noordwijk

Als één van de bekendste amateurclubs van Nederland, is wedden op VV Noordwijk ontzettend populair. Check daarom snel de beste odds voor komende wedstrijden!

Bekijk alle wedstrijden
VV Noordwijk logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op VV Noordwijk

VV Noordwijk speelt een aantal leuke wedstrijden in de Tweede Divisie. Zo speelt het derby’s tegen Rijnsburgse Boys, Katwijk en Quick Boys. Leuke wedstrijden dus om naar uit te kijken en waar bovendien ook nog eens niets van tevoren zeker is. Dat biedt kansen voor goed ingelichte gokkers!

Als net gepromoveerde club is het moeilijk in te schatten hoe de plaatselijke voetbalvereniging het gaat doen in de Tweede Divisie. Ook de bookmakers weten het niet precies, waardoor wedden op VV Noordwijk bijzonder interessant kan zijn. Om het je makkelijker te maken vind je hierboven in ieder geval de beste odds voor komende wedstrijden!

Geschiedenis van VV Noordwijk

De club uit Noordwijk aan Zee heeft een mooie reputatie opgebouwd. VV Noordwijk is namelijk 47 jaar achter elkaar actief geweest in de hoogste afdeling van het amateurvoetbal. In deze imposante periode werd het twee keer kampioen van de zaterdagafdeling en werd het tweemaal landelijk kampioen van de amateurtak.

In 2009/2010 lukte het de Noordwijkers niet om zich te kwalificeren voor de nieuwe Topklasse. Daarmee moest de club een niveau lager uitkomen. Jaren van ‘heen en weer’ volgden, waarin de club van de Topklasse naar de Hoofdklasse ging en weer terug.

In 2015 kreeg de club een nieuw logo. Daarop staat het symbool van Noordwijk centraal: de vuurtoren.

VV Noordwijk zit in de lift. In 2017/2018 werd het eerste elftal kampioen van de Hoofdklasse. Het jaar daarop was het opnieuw raak. De club uit Noordwijk aan Zee werd kampioen van de Derde Divisie. Daardoor mag de club in het seizoen 2019/2020 weer uitkomen in de Tweede Divisie.

Noemenswaardige spelers

Edwin van der Sar – Van der Sar kennen wij allemaal wel natuurlijk. Wist je dat Van der Sar in de jeugd in Noordwijk speelde? In 2016 maakte hij voor één wedstrijd zijn rentree! Door een blessure van de keeper stuntte VV Noordwijk door Van der Sar te vragen om een wedstrijd te keepen. Hij ging hierop in en Van der Sar stopte in die wedstrijd zelfs een strafschop.

Rob van Dijk – De voormalig doelman van Feyenoord maakte bij VV Noordwijk grote stappen. Door zijn prestaties tekende hij op 23-jarige leeftijd zijn contract als profkeeper bij Feyenoord. Van Dijk heeft onder andere gekeept bij RKC Waalwijk, PSV, De Graafschap, Heerenveen en FC Utrecht.

Wesley de Ruiter – Noordwijk heeft een aantal goede doelmannen opgeleid. Zo ook Wesley de Ruiter. Door zijn goede prestaties werd De Ruiter gescout door FC Utrecht. De Ruiter vervolgde zijn carrière bij FC Den Bosch en RKC Waalwijk.

Noemenswaardige managers

Kees Zethof – Zethof bracht Noordwijk weer terug naar het hoogste amateurniveau in Nederland. Ook in 2019/2020 is hij de trainer van de club uit Noordwijk aan Zee. Het begin is in ieder geval goed: zo won de club van Rijnsburgse Boys en pakte het een punt tegen Quick Boys.

Informatie

  • Plaats: Noordwijk aan Zee
  • Stadion: Sportpark Duinwetering
  • Opgericht: 1933
  • Clubkleuren: Wit/rood

Veelgestelde vragen over VV Noordwijk

Je kan wedden op VV Noordwijk via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op VV Noordwijk. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op VV Noordwijk afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op VV Noordwijk.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op VV Noordwijk wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op VV Noordwijk aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op VV Noordwijk kan je vinden op de clubpagina van VV Noordwijk.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor VV Noordwijk. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op VV Noordwijk met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van VV Noordwijk met elkaar vergelijken op de clubpagina van VV Noordwijk.

Er zijn verschillende bonussen voor VV Noordwijk. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op VV Noordwijk met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van VV Noordwijk met elkaar vergelijken op de clubpagina van VV Noordwijk.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Algeheel kampioen van het Nederlands amateurvoetbal: 1972/1973 en 1979/1980
  • Kampioen zaterdagafdeling: 1972/1973 en 1979/1980
  • Kampioen derde divisie: 2018/2019

Weetje

In 2011 waren er maar liefst zevenduizend mensen aanwezig bij de strijd om het kampioenschap in de Hoofdklasse. Zeven duizend!

Supporters

Voor VV Noordwijk is het prachtig dat zij weer zijn teruggekeerd naar het hoogste amateurniveau. Er staan namelijk weer mooie wedstrijden op de planning. Zo zijn de wedstrijden tegen Quick Boys altijd leuk om te zien. Hier komen altijd een hoop supporters op af! Zo komen er ieder jaar duizenden toeschouwers naar deze wedstrijd.

Rivaliteit

De clubs uit de Bollenstreek en Katwijk zijn altijd leuk om naar te kijken. De derby’s tegen Quick Boys, Katwijk en Rijnsburgse Boys zijn stuk voor stuk leuke wedstrijden waar veel toeschouwers op af komen!

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.