award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

TEC Tiel

Wil je wedden op TEC Tiel in de Tweede Divisie? Bekijk en vergelijk hier de scherpste odds van diverse bookmakers bij de komende wedstrijden!

Bekijk alle wedstrijden
TEC Tiel logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op TEC Tiel

TEC Tiel is de laatste jaren aan het professionaliseren. De club heeft een nieuwe trainer, het hoofdveld werd grondig verbouwd en er is een nieuwe plek voor de camera’s van Fox Sports, want de club is tegenwoordig te vinden in de Tweede Divisie.

Maar hoe gaat de Betuwse ploeg daar presteren? Als nieuwkomer wordt het gezien als potentiële degradant, maar daar kunnen een paar opeenvolgende overwinningen zomaar verandering in brengen. Wat denk jij? Bekijk de stand, check de beste odds en start meteen met wedden op TEC Tiel voor misschien wel een mooie winst!

Geschiedenis van TEC Tiel

TEC Tiel is in 1924 opgericht en is ontstaan uit een fusie van Tiel en Amical Tiel. Naast de zaterdagafdeling speelt de zondagafdeling ook in de Tweede Divisie.

Vanaf de jaren ’70 speelt de club voornamelijk in de tweede en derde klasse. Na de eeuwwisseling begon TEC geleidelijk aan hoger te spelen. Zo speelde het eerste van 2002 tot en met 2004 in de Hoofdklasse. Vanaf 2010 werd de weg naar boven echt gevonden. Na drie keer kampioen te zijn geworden mocht TEC Topklasse gaan spelen. Ook hierin deed TEC goede zaken. De club eindigde als snel op een tweede plek achter Lienden en mocht zo de Tweede Divisie in.

In 2017/2018 degradeerde de club uit de Tweede Divisie. In 2018/2019 was dan ook het doel om TEC zo snel mogelijk weer terug de Tweede Divisie in te krijgen. Met een tweede plaats is deze missie geslaagd en mag de club weer aantreden tegen bijvoorbeeld GVVV en IJsselmeervogels.

Noemenswaardige spelers

Henk van Tricht – de oud-speler van TEC is nog altijd te vinden in de kantine van de club. Hij heeft van zijn 15e tot zijn 37e in het eerste gezeten. Ook is hij trainer geweest van de club uit Tiel.

Koen van der Biezen – Van der Biezen heeft een mooie carrière gehad. Zo speelde hij bij Carcovia Krakow en Karlsuher SC. Van der Biezen heeft de derby Karlsruher SC – Kaiserslautern meegemaakt. Daar kwamen 50.000 man op af! Volgens eigen zeggen heeft hij in Duitsland geleerd hoe je wedstrijden uit het vuur kunt slepen.

Noemenswaardige managers

Hanky Leatemia – Onder leiding van Leatemia promoveerde TEC driemaal achter elkaar. De club begon als een derde klasser en timmerde dankzij hem aan de weg.

Frits van den Berk – Onder leiding van Van den Berk bereikte TEC de tweede plaats in de Derde Divisie, waardoor TEC voor het eerst in de Tweede Divisie mag spelen.

Informatie

  • Plaats: Tiel
  • Stadion: De Lok
  • Opgericht: 1924
  • Clubkleuren: Oranje/wit

Veelgestelde vragen over TEC Tiel

Je kan wedden op TEC Tiel via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op TEC Tiel. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op TEC Tiel afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op TEC Tiel.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op TEC Tiel wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op TEC Tiel aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op TEC Tiel kan je vinden op de clubpagina van TEC Tiel.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor TEC Tiel. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op TEC Tiel met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van TEC Tiel met elkaar vergelijken op de clubpagina van TEC Tiel.

Er zijn verschillende bonussen voor TEC Tiel. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op TEC Tiel met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van TEC Tiel met elkaar vergelijken op de clubpagina van TEC Tiel.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Kampioen eerste klasse: 2014/2015
  • Kampioen hoofdklasse: 2015/2016
  • Promotie topklasse/derde divisie: 2016/2017 en 2018/2019

Rivaliteit

In de Tweede Divisie zitten geen clubs tussen die echte rivalen zijn voor TEC. Veel clubs komen uit de Bollenstreek of ergens anders in Zuid-Holland. Scheveningen zou een concurrent voor TEC in de degradatiestrijd kunnen zijn.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.