award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Juventus – Internazionale

Thuis Juventus – Internazionale

Competitie
Serie A
Datum
Zondag 03-04-2022 om 20.45 uur

Resultaat voorgaande wedstrijd

Datum
15-05-2021
Uitslag
Juventus – Internazionale 3-2

Bekijk voorbeschouwing
Uit Juventus – Internazionale

Quoteringen

BookmakerThuisGelijkspelUit
Bet3652.73.42.6
Jacks2.93.452.5

Voorbeschouwing

Historie wedstrijd

Zondag staat de kraker tussen Juventus en Inter op het programma. De Oude Dame ontving de Nerazzuri negenting keer eerder voor een wedstrijd in de Serie A, waarin het opvallend vaak aan het langste eind trok: 62 keer. Zeventien keer werden de punten gedeeld en slechts elf keer gingen de punten mee naar Milaan. Juve maakte in deze wedstrijden 157 goals, tegenover 68 van Inter. Ook in de recente historie is Juventus oppermachtig in dit treffen. De laatste keer dat Inter Juventus op de knieën wist te krijgen, was in 2012, wat inhoudt dat de zwart-witten al acht duels met de Milanezen op rij ongeslagen zijn, waarvan het er ook nog eens zes wist te winnen.

Laatste Vijf Edities:

2020-2021 Juventus-Inter 3-2
2019-2020 Juventus-Inter 2-0
2018-2019 Juventus-Inter 1-0
2017-2018 Juventus-Inter 0-0
2016-2018 Juventus-Inter 1-0

Ga spelen met de Bet365 welkomstbonus van maximaal €100!

Vorm beide teams

Sinds de winterstop is Juventus aan een flinke opmars bezig. Na een teleurstellende eerste seizoenshelft heeft de Italiaanse recordkampioen de weg omhoog gevonden, een weg die moet gaan leiden tot Champions League voetbal. In diezelfde Champions League werd de club uit Turijn onlangs genadeloos uitgeschakeld door de Spaanse subtopper Villareal. In de Serie A gaat het hen echter voor de wind. De laatste competitienederlaag dateert al van eind november, toen Atalanta te sterk was. Hoewel er ook regelmatig gelijk werd gespeeld in deze serie, is de revival indrukwekkend. De ploeg van Massimo Allegri pakte in de laatste vijf wedstrijden dertien punten. Na een puntendeling met stadsgenoot Torino, werd achtereenvolgens gewonnen van Empoli, Spezia, Sampdoria en Salernitana.

Nu wacht echter een zwaardere tegenstander, namelijk titelkandidaat Inter, de ploeg die één plek hoger staat met één punt meer en nog een wedstrijd tegoed. De ploeg van Simone Inzaghi lijkt de titel langzamerhand uit handen te geven, waarbij de laatste twee wedstrijden exemplarisch zijn: er werd gelijkgespeeld tegen Torino en Fiorentina. Daarvoor werd er geen spaan heel gelaten van Salernitana, maar die wedstrijd volgde al na een nederlaag tegen Sassuolo en gelijke spelen tegen Napoli en Genoa.

Schorsingen & blessures

Bij Juventus ontbreekt Luca Pellegrini wegens een schorsing. Federico Chiesa, Weston McKennie en Kaio Jorge moeten toekijken met een blessure. Inter beschikt over een nagenoeg fitte selectie, waarin alleen Vecino afwezig is. Hij is nog geblesseerd. Stefan de Vrij is vermoedelijk fit genoeg om te spelen.

Vermoedelijke opstellingen

Juventus: Szczesny; Danilo, De Ligt, Chiellini, De Sciglio; Cuadrado, Locatelli, Rabiot, Bernardeschi; Morata, Vlahovic

Inter: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Dzeko, Lautaro

Opvallende spelers

Als Juve speelt, kun je niet om Dusan Vlahovic heen. Ook na zijn controversiële overstap van Fiorentina naar La Vecchia Signora blijft hij scoren. Hij staat zelfs bovenaan de topscorerslijst van de Serie A. Een plek die hij deelt met Ciro Immobile.

De status van topscorer is er een die bij Inter is weggelegd voor Lautaro Martinez, de andere groeibriljant tussen de grote spitsen in de Serie A. Als iemand Inter uit de vormcrisis moet schieten, dan is hij het.

Wedden op Juventus - Internazionale

Juventus-Inter, een grote wedstrijd. Niet alleen historisch, maar ook zeker met het oog op de ranglijst. De Oude Dame lijkt op weg naar de Champions League, maar Inter wil de titeldroom levend houden. Als deze grootmachten elkaar treffen staat er altijd eer op het spel, maar sportief zijn de belangen nu zeldzaam groot.

VoetbalWedden.EU wedtips

Niet alleen de historie van deze wedstrijd is zwaar in het voordeel van de Bianconeri, ook de vorm maakt ze favoriet ten opzichte van Inter. Inzetten op de club uit Turijn lijkt dan ook een verleidelijke keuze.

Ga spelen met de Bet365 welkomstbonus van maximaal €100!

Quoteringen

BookmakerThuisGelijkspelUit
Bet3652.73.42.6
Jacks2.93.452.5

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.