award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

juni 10, 2022

De beste bookmakers voor Nederland

Sinds 1 oktober is het voor ons Nederlanders allemaal wat verwarrender, omtrent de online gokwereld. Op die datum is de Kansspelen Wet namelijk aangepast en is het legaal om online te gokken. Voorheen was TOTO veruit de populairste optie onder Nederlandse consumenten, mede dankzij het gebrek van andere aanbieders, maar wij verwachten dat daar nu verandering in gaat komen. Om jou iets wijzer te maken zullen wij de voor- en nadelen van TOTO en enkele nieuwe aanbieders even op een rijtje zetten.

TOTO

Toto is al jarenlang een bekende naam voor veel Nederlanders, de talloze tv-spotjes, winacties en aanwezigheid in supermarkten heeft voor veel naamsbekendheid en trouwe gebruikers gezorgd. Toto heeft zichzelf gepositioneerd als veilige en betrouwbare organisatie. Het wordt gerund door de Nederlandse Staatsloterij, dus er zitten geen klassieke commerciële belangen achter, die je normaliter associeert met een casino.

Toto heeft als voordeel dat zij een redelijk divers aanbod hebben met veel verschillende voetbalcompetities en ook een aanbod van andere sporten, zoals darten, basketbal en Formule 1. Een ander voordeel voor de Nederlandse gebruikers is dat Toto met hun aanbiedingen erg de nadruk legt op Nederland. Er zijn namelijk veel speciale wedopties voor Nederlandse wedstrijden of Nederlandse spelers bij buitenlandse clubs.

Een nadeel van Toto is dat het niet mogelijk is om live weddenschappen te plaatsen. Alle weddenschappen moeten bevestigd zijn voor de aanvang van een sportevenement. Je kunt dus niet afwachten of jouw team een goede dag heeft, of snel toeslaan in het geval van een blessure van een belangrijke speler. Ook heeft Toto niet altijd de beste quoteringen op hun wedstrijden. Zoals je kan zien bij onze vergelijkingen, komt Toto niet vaak naar voren als de beste optie bij belangrijke wedstrijden.

Wij beoordelen Toto met een 8/10 en voor meer een uitgebreide toelichting hiervoor kun je het beste een kijkje nemen naar onze Toto review.

Toto logo

Bet365

Bet365 is een internationale bookmaker met Engelse roots. De goksite is één van de bekendste bookmakers in Europa en geniet van een goede reputatie. Bet365 biedt namelijk veel verschillende bonusdiensten aan en is daarmee een écht compleet wedkantoor.

Met name voor voetbal heeft Bet365 ontelbaar veel verschillende competities. Het is namelijk een wereldwijde aanbieder, wat betekent dat ze bijna alle nationale- en internationale competities in hun assortiment hebben zitten.

Ook heeft Bet365 veel verschillende bonussen en promoties. Hierbij kun je denken aan verbeterde quoteringen voor bepaalde wedstrijden, vroege uitbetalingen bij 2 doelpunten voorsprong of cashbacks wanneer de brilstand na 90 minuten nog op het scorebord staat. Ook biedt Bet365 nieuwe gebruikers een fantastische welkomstbonus, die erg interessant kan zijn voor mensen die nieuw zijn in de gokwereld.

Bet365 heeft over het algemeen erg goede quoteringen en overtreft Toto hiermee. Ook is het met Bet365 mogelijk om geld in te zetten wanneer een wedstrijd live bezig is. Je vermijdt dus de stress die je met Toto wel hebt als je last-minute nog wat geld wilt inzetten of als je even wilt afwachten hoe de wedstrijd er uit ziet.

Het enige kleine nadeel dat wij kunnen bedenken bij bet365 is het feit dat de klantenservice over het algemeen in het Engels plaatsvind, maar in 9 van de 10 gevallen hoeft de klantenservice er niet aan te pas te komen. Ook kunt u gebruik maken van een chatoptie om zo de teksten te kunnen vertalen.

Vanwege al deze voordelen geven wij bet365 een 9/10 en voor meer informatie raden wij je aan om onze review van Bet365 even te checken.

bet365 logo

Betcity

Betcity is één van de nieuwe bookmakers op de Nederlandse markt en een voordeel dat Betcity heeft ten opzichte van wereldwijde aanbieders als bet365 is dat zij volledig Nederlands zijn. Betcity is een erg ambitieus bedrijf en wil graag nog meer emotie en spanning toevoegen aan sportwedstrijden, iets waar wij ook naar op zoek zijn!

Betcity wil zich differentiëren en een toegevoegde waarde leveren aan hun gebruikers. Zo biedt het gokkantoor opvallende statistieken, odd-boosts en een heldere communicatie aan hun spelers. Een belangrijk onderdeel hiervan is het verantwoord wedden en daarom zal Betcity je ook een melding geven als het niet verstandig is om te spelen.

Maar Betcity heeft ook door dat je met een goede communicatie alleen, je het niet gaat redden in de gokwereld. Daarom voorziet de Nederlandse aanbieders haar gebruikers met extreem goede quoteringen. Als je kijkt naar onze odds tool, kan je zien dat dit gedomineerd wordt door Betcity en Bet365.

Ook biedt Betcity erg veel verschillende competities aan. In Nederland kun je inzetten op de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. In totaal heeft de website competities uit 44 landen in zijn aanbod, en wij verwachten dat dit aantal alleen maar zal groeien in de toekomst.

Evenals Bet365 biedt Betcity haar nieuwe gebruikers een erg aantrekkelijke welkomstbonus. Je kunt namelijk erg eenvoudig in aanmerking komen voor een €20 free bet.

In totaal geven wij Betcity ook een 9/10. Een volledige uitleg kan je vinden bij onze Betcity review.

Betcity logo

Eindconclusie: Wat zijn de beste bookmakers voor Nederland?            

Hoewel het erg moeilijk is om één definitieve beste bookmaker te kiezen, zouden wij toch eerder voor Betcity of Bet365. Dit wil niet zeggen dat Toto een slechte aanbieder is. Toto voldoet aan de behoeftes van sommige spelers, en voor gebruikers die erg tevreden zijn met Toto raden wij niet per se aan om over te stappen naar een andere website. Het belangrijkste bij gokken is namelijk dat je jezelf als gebruiker fijn voelt bij de site die jij gebruikt.

Voor nieuwe spelers raden wij echter aan om een kijkje te nemen naar Bet365 en Betcity. Ook kan het verstandig zijn om een paar verschillende aanbieders te gebruiken om zo te kijken welke het beste bij jou past. Ook is dit natuurlijk een mooie kans om van verschillende welkomstbonussen gebruik te maken.

Toto is de meest gebruikte bookmaker van Nederland. Gestart in 1957, sindsdien grootste bookmaker van het voetbalwedden.

Wij vinden Bet365, Betcity en Toto de meest betrouwbare bookmakers van Nederland. Hoewel ze allemaal hun voor- en nadelen hebben, raden wij beginnende spelers aan op 1 van deze platformen te beginnen. Op de pagina bookmakers lees je welke bookmakers wij aanraden.

Tegenwoordig wedt bijna iedereen online op zijn favoriete wedstrijden vergeleken met een aantal jaar geleden. Zo kun je tegenwoordig overal wedden, ook als je bijvoorbeeld op vakantie bent.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.