award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

In de EK 2020 halve finale spelen de vier nationale elftallen die overgebleven zijn uit de 24 deelnemers. Zij hebben behoorden tot de beste ploegen uit de poules en hebben achtereenvolgens ook de achtste- en kwartfinales overleefd. Een knappe prestatie gezien het deelnemersveld. Maar welke ploegen stoten door naar de eindstrijd? En teams druipen af? Je ziet het allemaal in de EK 2020 halve finale.

Tegenstanders

In de EK 2020 halve finale spelen de vier winnaars van de vorige finales in de knock-out fase. De winnaar van de eerste speelt tegen de winnaar van de tweede kwartfinale en ook de winnaars van de derde en vierde kwartfinale nemen het tegen elkaar op voor een plek in de finale. Welke ploegen dat zijn kun je terugvinden in het ingevulde speelschema elders op de site.

Datum & locatie

De eerste halve eindstrijd, tussen de winnaars van de duels op de 3 juli, wordt vier dagen later gespeeld: op 7 juli. De winnaars van de kwartfinales op 4 juli spelen hun 1/2e finale op 8 juli. Zo krijgen alle ploegen evenveel rust. Beide wedstrijden worden overigens afgewerkt in het iconische Wembley Stadion in Londen, waar op 12 juli ook de finale zal plaatsvinden.

Wedden op de EK 2020 halve finale?

De halve finale op het EK is mateloos populair onder de gokkers. Er immers veel op het spel en het is geen tweeluik; het moet het liefst in 90 minuten gebeuren. Hooguit in 120 en desnoods met penalties. Kortom, garanties voor spektakel. Onvoorspelbaar spektakel.

De bookmakers bieden dan ook vaak uiteenlopende odds en quoteringen bij deze finales op het EK 2020. Door deze zorgvuldig te bekijken en vergelijken ontdek je bij welk online wedkantoor je het best een bet kunt plaatsen. Bovendien profiteer je dan vaak ook nog van een paar mooie bonussen. 

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.