award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

In de EK 2020 Kwartfinale komen alle ploegen uit die als beste uit de bus kwamen in wedstrijden in de poules en vervolgens ook de achtste finales hebben overleefd. Tijdens deze fase van het toernooi zijn er nog acht ploegen in de race om zich Europees kampioen te mogen noemen. Hieronder vind je de wedstrijden terug in het speelschema zijn aangemerkt als EK 2020 kwartfinale. Wat is jouw favoriete pot?

Wie speelt tegen wie?

In de EK 2020 kwartfinale spelen de acht winnaars van de vorige knock-out ronde. De winnaar van de wedstrijd tussen de winnaar van groep F en één van de beste nummers drie speelt bijvoorbeeld tegen de winnaar van de wedstrijd tussen de nummer twee uit Groep D en de nummer twee uit Groep E. En ga zo maar door. In principe kunnen alleen ploegen die in groepen A of D zitten elkaar nu al voor de tweede keer treffen.

Waar en wanneer?

 De kwartfinales worden gespeeld op 3 & 4 juli 2020. De UEFA heeft voor die wedstrijden vier stadions uitgekozen. Op 3 juli wordt gespeeld in het Krestovskistadion in Rusland en de Allianz Arena in Duitsland. De ronde wordt een dag later vervolgd met wedstrijden in het Olympisch Stadion Bakoe in Azerbeidzjan en het Stadio Olimpico in Rome, Italië.

En verder…

De vier overgebleven winnaars van de 1/4e finales gaan door naar de halve finales op 7 & 8 juli in het Wembley Stadion in Londen. Vanzelfsprekend. De winnende ploegen van die wedstrijden treffen elkaar tijdens de finale op 12 juli, eveneens in het Wembley Stadion. Zo. Weet je precies wanneer je vrij moet houden om een paar mooie wedstrijden te kijken.

Wedden op de EK 2020 kwartfinale?

Wil je een weddenschap plaatsen op één of meerdere spannende wedstrijden tijdens deze ronde van de knock-out fase? Diverse bookmakers hanteren scherpe quoteringen of extra bonussen en acties bij het wedden op het EK 2020. Bekijk en vergelijk de odds van de beste online bookmakers dit Europees kampioenschap en ontdek waar je het best kun betten!

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.