award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

De EK 2020 finale wordt gespeeld tussen de enige twee overgebleven ploegen op het Europees kampioenschap. Zij hebben de halve finales, kwartfinales en achtste finales gewonnen en behoorden ook na de wedstrijden uit de poules tot de beste ploegen van het toernooi. Maar wie is de allerbeste? Welk nationaal elftal gaat er met de overwinning aan de haal?

Tegenstanders

Maar wie zijn elkaars tegenstanders in de EK 2020 Finale? Logischerwijs spelen de winnaars van de halve finale tegen elkaar om te bepalen wie zich tenminste vier jaar lang Europees kampioen mag noemen. In het speelschema kun je terugvinden welke nationale ploegen het tegen elkaar opnemen in de eindstrijd. Zie je ook meteen welke route zij hebben afgelegd.

Waar & wanneer?

De EK 2020 finale wordt gespeeld op zondag 12 juli om 9 uur ‘s avonds. Vrijhouden dus. De finale vindt plaats in het enorme Wembley Stadion in Londen, Engeland. In het stadion zien ruim 90.000 toeschouwers wie aan het langste eind weet te trekken na een lang en slopend toernooi.

Eerdere winnaars

De afgelopen editie van het EK werd gewonnen door Portugal. Daarvoor was Spanje tweemaal de sterkste op het toernooi dat ook het vaakst door Duitsland en Spanje is gewonnen. Frankrijk mocht zich tweemaal Europees kampioen noemen en ook Nederland, Denemarken, Griekenland, Italië, Tsjecho-Slowakije en de toenmalige Sovjet-Unie schreven het toernooi eens op hun naam.

Wedden op de EK 2020 finale?

Wedden op de EK 2020 finale is ontzettend populair. En terecht, want het is één van de grootste wedstrijden die in Europa gespeeld wordt. Zo niet, de grootste. De belangen zijn immens groot en de spanning is ongekend. Zowel bij de fans als bij de spelers. Allemaal facetten die spektakel haast garanderen.

Er is ongetwijfeld weer een favoriet. En dat zien we terug in de quoteringen bij de bookmakers. Maar niets is op voorhand zeker. Lees je dus goed in wanneer je gaat gokken op de laatste wedstrijd van het EK 2020 om je kansen te vergroten. En wie weet valt de uitslag wel in jouw voordeel uit!

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app!

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.