award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

Frosinone

Het relatief kleine clubje speelt nog niet zo lang in de Serie A en wordt daardoor gezien als gedoodverfde degradatiekandidaat. Of weet het team toch te verrassen komende wedstrijd? Bekijk de odds en begin met wedden op Frosinone!

Bekijk alle wedstrijden
Frosinone logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Frosinone

Frosinone is een relatieve nieuwkomer in de Serie A. Het promoveerde nog maar net naar het hoogste niveau, waar de verwachting is dat de club het moeilijk gaat krijgen. Maar dat betekent niet dat ze zich zomaar gewonnen geven. Strijdend voor iedere meter, probeert het team zoveel mogelijk punten bij elkaar te sprokkelen.

Ondanks die tomeloze inzet, weet de club vaak maar weinig wedstrijden in winst om te zetten waardoor het serieus moet vrezen voor degradatie. Die stabiele resultaten zijn voor mensen die gokken op voetbalwedstrijden echter wel interessant; een verrassing leidt immers tot mooie winsten! We hebben de beste odds voor komende wedstrijd alvast voor je vergeleken, zodat je niet hoeft te zoeken naar de bookmaker met de meest gunstige quoteringen voor wedden op Frosinone.

Geschiedenis van Frosinone

Wist je dat Frosinone ooit failliet is geweest? De club werd teruggeplaatst naar de regionale competitie, waar ze vier seizoenen verbleven. De club kent een lange geschiedenis op het derde niveau en in de regionale competitie. De club promoveerde voor het eerst naar de Serie B in het seizoen 2005/2006. Het stadion moest daardoor worden uitgebreid naar 10.000 zitplaatsen. Lang ging het goed. Zo werd de club knap tiende in 2007/2008. De club degradeerde in 2011 weer na laatste te hebben gestaan.

De club pakte in 2013/2014 de draad weer op. Na de play-offs te hebben gewonnen van Lecce promoveerde de club naar de Serie B. De ploeg speelde in 2014/2015 goed voetbal en vormde een geduchte concurrent voor clubs als Vicenza en Bologna. Frosinone presteerde boven verwachting en promoveerde naar het hoogste niveau. De club degradeerde na een seizoen alweer. Het hoogtepunt vormde misschien wel het gelijkspel in de uitwedstrijd tegen Juventus. Frosinone bleef twee seizoenen lang in de Serie B. Op 16 juni 2018 promoveerde de club voor de tweede keer naar de Serie A. In de play-offs werd Palermo thuis verslagen met 2-0.

Beste spelers uit het verleden

Daniel Ciofani: Zoals eerder aangegeven maakte hij in 2014/2015 dertien doelpunten in de Serie B. Vorig seizoen maakte hij er negen. Bij Frosinone hoopt men dat hij weer in de dubbele cijfers gaat komen.

Marco Sportiello: De doelman is al wel eens opgeroepen voor het nationaal elftal van Italiƫ. Hij wordt gezien als een groot talent die nog moet rijpen in de Serie A. Hij keept op leenbasis van Atalanta Bergamo, waar hij niet op speelminuten kan rekenen. Hij werd al eerder voor achttien maanden uitgeleend aan Fiorentina.

Luka Kranjc: De jonge Kranjc is Sloveens international. Hij is een verdediger die goed kan opbouwen. De club kreeg vorig seizoen slechts 47 doelpunten tegen uit 42 duels. Kranjc had een groot aandeel daarin.

Beste managers uit het verleden

Moreno Longo: De voormalige jeugdtrainer van Torino zorgde ervoor dat de club op de derde plaats eindigde in het seizoen 2017/2018. Ook dwong Frosinone promotie af na de play-offs te winnen. De jonge trainer werd al eerder geprezen toen Pro Vercelli in de Serie B bleef in 2016/2017.

Roberto Stellone: De club groeide onder zijn leiding. De club promoveerde naar de Serie B en even later zelfs naar het hoogste niveau. De club speelde tot dan toe nog niet eerder op het hoogste niveau. Frosinone kon zich niet handhaven. Stellone werd later trainer van Bari.

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app!

Informatie

  • Plaats: Frosinone
  • Stadion: Stadio Benito Stirpe
  • Opgericht: 1928
  • Clubkleuren: Geel/blauw
  • Bijnamen: Canarini, Giallazzurri

Veelgestelde vragen over Frosinone

Je kan wedden op Frosinone via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Frosinone. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Frosinone afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Frosinone.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Frosinone wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Frosinone aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Frosinone kan je vinden op de clubpagina van Frosinone.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Frosinone. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Frosinone met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Frosinone met elkaar vergelijken op de clubpagina van Frosinone.

Er zijn verschillende bonussen voor Frosinone. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Frosinone met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Frosinone met elkaar vergelijken op de clubpagina van Frosinone.

Achtergrondinformatie

Supporters

In 2015 maakte de politie zich grote zorgen om de club. Tijdens thuiswedstrijden stonden er in het oude stadion namelijk te veel mensen op de balkons van de flatgebouwen die grenzen aan het stadion. Het stadion was veel te klein om topploegen uit de Serie A te ontvangen.

Weetje

De legendarische wedstrijd was in 2017/2018 tegen Palermo. Kort na rust scoorde Raffaele Maiello. In die wedstrijd trok de scheidsrechter maar liefst negen gele kaarten uit zijn borstzak. Spits Camillo Ciano besliste de wedstrijd met de 2-0. Frosinone, Parma en Empoli promoveerden naar het hoogste niveau. Crotone, Hellas Verona en Benevento degradeerden.

Stadion

Stadio Benito Stirpe biedt plek aan ongeveer zestienduizend mensen. Het stadion is tussen 2015 en 2017 verbouwd. De naamgever is een voormalige Italiaanse zakenman en ondernemer. De totale kosten van de constructie bedroegen ongeveer twintig miljoen euro.

Rivaliteit

De wedstrijden tussen AS Roma, Lazio Roma tegen Frosinone. Voor het eerst werd deze wedstrijd gespeeld in het seizoen 2015/2016. Beide clubs uit Rome zijn veruit de favoriet.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.