award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Het Europees Kampioenschap is één van de populairste sportevenementen om op te wedden. En terecht, want het toernooi staat bol van spannende wedstrijden. Al dan niet met een pittig politiek tintje. En met meerdere gastlanden zijn er ook meer elftallen die ‘thuis’ spelen. Kortom, er is nóg meer om rekening mee te houden. Extra leuk! Maar je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je bij een betrouwbaar wedkantoor bent beland. En daarom hebben we hier een paar van de beste EK 2020 bookmakers voor je gereviewd. Weet je precies wat je kunt verwachten.

Betting opties

Tijdens het EK 2020 kun je op allerlei wedstrijden of facetten van het voetbal wedden. Zet bijvoorbeeld in op het land dat volgens jou Europees kampioen wordt of voorspel de uitslagen van individuele duels tussen twee nationale ploegen. En heb je een voorgevoel voor het aantal doelpunten in een wedstrijd, het aantal gele en/of rode kaarten of welke speler uitgeroepen wordt tot beste speler van het toernooi? Ook daar kun je ongetwijfeld op gokken. Bovendien kun je tegenwoordig bij de meeste bookmakers ook de wedstrijden die je aan het kijken bent extra spannend maken door live te wedden!

Maak handig gebruik van bonussen 

Wedden bij EK 2020 bookmakers is niet alleen dankzij de spannende wedstrijden op het toernooi zo populair. De wedkantoren pakken namelijk ook graag uit met dikke welkomstbonussen en andere acties om nieuwe gokkers aan te trekken. En daar kun je mooi gebruik van maken! Door bij meerdere EK 2020 bookmakers een account te maken profiteer je iedere keer opnieuw van bonussen. Maar kijk ook zeker bij je huidige bookie wat de acties zijn, want ook daar valt vaak extra voordeel te halen!

EK 2020 bookmakers & verantwoord wedden

Zet niet meer in dan dat je je kunt veroorloven om te verliezen, ongeacht bij welke EK 2020 bookmakers je een weddenschap plaatst. Wed op een verantwoorde manier en houd het vooral plezierig. Het is immers ook gewoon leuk om de websites af te speuren naar de beste quoteringen en te ontdekken waar je het best in kunt zetten op je favoriete team. Benieuwd? Check je favoriete wedkantoren of bekijk en vergelijk de odds bij voetbalwedden.eu!

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.