award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ben je op de één of andere manier niet in de gelegenheid geweest om de wedstrijden te kijken en wil je toch graag weten wat er gebeurd is? Bekijk dan hier de EK 2020 uitslagen. Van de groepswedstrijden tot aan de finale … we zetten ze allemaal voor je op een rijtje. Zo weet je meteen of jouw nationale ploeg gewonnen heeft en wat de andere landen hebben gedaan. In één oogopslag.

Groepsfase & finales

We verzamelen de EK 2020 uitslagen voor je vanaf de eerste wedstrijden in de poules. Je kunt daarmee altijd alles terugvinden als je het even niet meer weet. Hoewel behaalde resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst, kun je die uitslagen wel gebruiken om een inschatting maken van de vorm waarin de nationale elftallen verkeren. Daarnaast vind je hier natuurlijk ook de EK 2020 uitslagen van de achtste finale, kwartfinale, halve finale en finale terug. Kun je meteen invullen wie er doorgaat het in speelschema en een nieuwe voorspelling doen!

Tussenstanden

Zijn de wedstrijden nog niet afgelopen? Of wil je weten wat de EK 2020 uitslagen voor effect hebben gehad op de stand? Bekijk dan de tussenstanden van live wedstrijden en het algehele klassement in de verschillende groepen. Daarmee zie je direct welke ploegen zichzelf een goede uitgangspositie hebben verschaft voor het restant van de wedstrijd of voor het behalen van de knock-out rondes.

Wedden op EK 2020 uitslagen

Wil je wedden op het EK 2020? Dat kan makkelijk online of gewoon via de app van verschillende wedkantoren. Bekijk de quoteringen en vergelijk de verschillende bookies om te ontdekken waar je het best een weddenschap kunt plaatsen. Bovendien profiteer je tijdens het toernooi vaak van mooie bonussen en extra scherpe odds. Bekijk de beste online bookmakers en laat je verrassen!

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.