award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Wat zijn de tussenstanden tijdens het EK 2020? En wat is de algehele stand op het EK? Hier blijf je op de hoogte van de tussentijdse resultaten van alle nationale ploegen op het Europees kampioenschap. Van het algehele klassement in de verschillende poules tot aan de individuele wedstrijden en de finales in de knock-out fase. Je weet altijd en overal precies hoe het ervoor staat met je favoriete landen.

Tussenstanden EK 2020

Bekijk de tussenstanden van het EK 2020 en ontdek hoe het nationale elftal van de verschillende landen het momenteel doen. Handig als je toch op de hoogte wilt blijven als je even niet kunt kijken, maar ook om te gebruiken bij het wedden op het EK 2020. Bijvoorbeeld als je nog live wilt inzetten op één van de wedstrijden waar toevallig net een gunstige uitslag is. Check dan altijd wel even snel de odds bij de verschillende bookmakers.

Stand EK 2020

Maar ook de algehele stand op het EK 2020 kan belangrijk zijn om in te schatten hoe teams het er vanaf gaan brengen. Zeker in de laatste ronde van de groepsfase zijn sommige landen al geplaatst voor de achtste finales en kunnen hun sterspelers daarom wat rust gunnen. Aan de andere kant zijn er dan ook nationale ploegen die nog even alles op alles moeten zetten om de knock-out fase te bereiken. Dat kan allemaal invloed hebben op de eindresultaat.

Uitslagen

Wil je weten hoe die stand zo gekomen is? Heb je de tussenstanden van het EK 2020 gezien en wil je weten hoe het afgelopen is? Of heb je gewoon de vorige ronde helaas niet kunnen kijken? Check dan de uitslagen. Ontdek direct welke ploegen er gewonnen, verloren of gelijk gespeeld hebben en wat het effect daarvan is geweest op de stand. Ben je meteen weer helemaal bij.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.