award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

WK 2022

Het FIFA wereldkampioenschap voetbal wordt in 2022 in Qatar gehouden. En dat ging niet zonder slag of stoot. Er doen in 2022 bovendien maar liefst 48 landen mee aan de mondiale voetbal competitie, waardoor niemand nog weet wat er gaat gebeuren.

Bekijk alle wedstrijden
WK 2022 logo

WK 2022 wedstrijden

Geen wedstrijden

Het wereldkampioenschap voetbal, ‘s werelds grootste en meest prestigieuze voetbaltoernooi, staat weer op de kalender in 2022. Het is dan de 22e keer dat het toernooi gehouden wordt, waarbij het steenrijke staatje Qatar mag functioneren als gastland. Na de kwalificatie, komen 32 nationale elftallen van landen uit de hele wereld in actie op het WK 2022. Al ruim voordat het mondiale eindtoernooi begint, is het op z’n minst al een bijzonder wereldkampioenschap te noemen. In meerdere opzichten.

Speelschema & poules

Hoewel de data van de openingswedstrijd en de finale al wel bekend zijn, wordt exacte speelschema van het WK 2022 wordt op een nader tijdstip door de FIFA bekend gemaakt. Het toernooi wordt voor het eerst gehouden in de winter en loopt van 21 november tot 18 december, waarbij de eerste weken in het teken staan van wedstrijden uit de poules.

Uitslagen & standen

Na aanvang van het WK 2022 houden we alle uitslagen voor je bij. Gewoon in een handig overzicht. Daarmee weet je altijd wat er op de Qatarese velden is gebeurd wanneer niet in staat bent om alle wedstrijden te kijken. Daarnaast houden we ook alle standen en tussenstanden bij, zodat je precies weet hoe de ploegen ervoor staan in de groepsfase of tijdens knock-out wedstrijden.

WK 2022 Finales

Het belangrijkste van het hele WK 2022: de finales. Na de groepswedstrijden vinden de achtste finales plaats. Daarin maken de 16 beste ploegen uit de poulefase uit in een rechtstreeks duel uit wie er doorgaat naar de kwartfinales. Vervolgens spelen de winnaars van die ronde tegen elkaar om te bepalen wie er doorgaat naar de halve finales en uiteindelijk de finale waarin gestreden wordt om de felbegeerde wereldbeker.

Wedden op het WK 2022

Wil je op het WK 2022 wedden? Op de winnaars van bepaalde wedstrijden of op de uiteindelijke kampioen? Bij verschillende bookmakers heb je ontzettend veel mogelijkheden om te gokken bij wedstrijden op het wereldkampioenschap. Gewoon makkelijk online of via de app. Laat je verrassen en profiteer van speciale acties en mooie bonussen!

Achtergrond

  • Land: Qatar
  • Opgericht: 1930
  • Aantal teams: 32

Veelgestelde vragen over de WK 2022

Je kan wedden op de WK 2022 via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op de WK 2022. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op de WK 2022 afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op de WK 2022.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op de WK 2022 wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op de WK 2022 aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op de WK 2022 kan je vinden op de clubpagina van de WK 2022.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor de WK 2022. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op de WK 2022 met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van de WK 2022 met elkaar vergelijken op de clubpagina van de WK 2022.

Er zijn verschillende bonussen voor de WK 2022. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op de WK 2022 met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van de WK 2022 met elkaar vergelijken op de clubpagina van de WK 2022.

Alle WK 2022 clubs & pagina's

WK 2022 uitslagen
WK 2022 uitslagen

Heb je de wedstrijden gemist? En wil je snel weer op de hoogte zijn? Check dan snel de WK 2022 uitslagen.

Bekijk wedstrijden
WK 2022 kwartfinale
WK 2022 kwartfinale

De WK 2022 belooft weer spannend te worden. Waar en wanneer wordt-ie gespeeld? En belangrijker nog, wie maken er de grootste kans op de volgende ronde?

Bekijk wedstrijden
WK 2022 halve finale
WK 2022 halve finale

Welke ploegen halen de eindstrijd van het wereldkampioenschap? En wie spelen de troostfinale? Ontdek alles over de WK 2022 halve finale.

Bekijk wedstrijden
WK 2022 finale
WK 2022 finale

Waar en wanneer wordt de eindstrijd gespeeld? En welk land mag zich wereldkampioen noemen? Vind hier alles over de WK 2022 finale.

Bekijk wedstrijden
WK 2022 bookmakers
WK 2022 bookmakers

Wil je wedden het het wereldkampioenschap voetbal? Check dan alles over de beste WK 2022 bookmakers en ontdek waar je het beste in kunt zetten!

Bekijk wedstrijden
WK 2022 speelschema
WK 2022 speelschema

Heb je een paar wedstrijdjes gemist? Geen probleem! Bekijk hier snel de WK 2022 uitslagen en je bent meteen weer helemaal bij.

Bekijk wedstrijden
WK 2022 poules
WK 2022 poules

Ontdek hier hoe de WK 2022 poules zijn ingevuld en wie er tegen wie speelt in de groepsfase van het wereldkampioenschap.

Bekijk wedstrijden
WK 2022 kwalificatie
WK 2022 kwalificatie

Hoe werkt de WK 2022 kwalificatie? En welke landen verdienen er tickets voor het wereldkampioenschap? Ontdek hier alles wat je wilt weten.

Bekijk wedstrijden
Tussenstanden WK 2022
Stand & tussenstanden WK 2022

Ontdek hier alles over de livescores en tussenstanden op het WK 2022 en bekijk ook direct de stand in de groepen. Altijd up-to-date!

Bekijk wedstrijden

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.