award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

WK 2022

Het FIFA wereldkampioenschap voetbal wordt in 2022 in Qatar gehouden. En dat ging niet zonder slag of stoot. Er doen in 2022 bovendien maar liefst 48 landen mee aan de mondiale voetbal competitie, waardoor niemand nog weet wat er gaat gebeuren.

Bekijk alle wedstrijden
WK 2022 logo

WK 2022 wedstrijden

Geen wedstrijden

Het wereldkampioenschap voetbal, ‘s werelds grootste en meest prestigieuze voetbaltoernooi, staat weer op de kalender in 2022. Het is dan de 22e keer dat het toernooi gehouden wordt, waarbij het steenrijke staatje Qatar mag functioneren als gastland. Na de kwalificatie, komen 32 nationale elftallen van landen uit de hele wereld in actie op het WK 2022. Al ruim voordat het mondiale eindtoernooi begint, is het op z’n minst al een bijzonder wereldkampioenschap te noemen. In meerdere opzichten.

Speelschema & poules

Hoewel de data van de openingswedstrijd en de finale al wel bekend zijn, wordt exacte speelschema van het WK 2022 wordt op een nader tijdstip door de FIFA bekend gemaakt. Het toernooi wordt voor het eerst gehouden in de winter en loopt van 21 november tot 18 december, waarbij de eerste weken in het teken staan van wedstrijden uit de poules.

Uitslagen & standen

Na aanvang van het WK 2022 houden we alle uitslagen voor je bij. Gewoon in een handig overzicht. Daarmee weet je altijd wat er op de Qatarese velden is gebeurd wanneer niet in staat bent om alle wedstrijden te kijken. Daarnaast houden we ook alle standen en tussenstanden bij, zodat je precies weet hoe de ploegen ervoor staan in de groepsfase of tijdens knock-out wedstrijden.

WK 2022 Finales

Het belangrijkste van het hele WK 2022: de finales. Na de groepswedstrijden vinden de achtste finales plaats. Daarin maken de 16 beste ploegen uit de poulefase uit in een rechtstreeks duel uit wie er doorgaat naar de kwartfinales. Vervolgens spelen de winnaars van die ronde tegen elkaar om te bepalen wie er doorgaat naar de halve finales en uiteindelijk de finale waarin gestreden wordt om de felbegeerde wereldbeker.

Wedden op het WK 2022

Wil je op het WK 2022 wedden? Op de winnaars van bepaalde wedstrijden of op de uiteindelijke kampioen? Bij verschillende bookmakers heb je ontzettend veel mogelijkheden om te gokken bij wedstrijden op het wereldkampioenschap. Gewoon makkelijk online of via de app. Laat je verrassen en profiteer van speciale acties en mooie bonussen!

Achtergrond

  • Land: Qatar
  • Opgericht: 1930
  • Aantal teams: 32
Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus