award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles
Exclusieve deal: betcity bookmaker Ga spelen bij Betcity en pak de €20 free bet! Ga naar Betcity

In de WK 2022 kwartfinale spelen alle nationale elftallen die zowel bij de beste twee ploegen in hun poules behoorden en met hun tegenstander in de achtste finales hebben afgerekend. Dat betekent dat er ten tijde van de kwartfinales nog maar 8 van de 32 deelnemers het WK 2022 op hun naam kunnen schrijven. Maar hoe zien die finales eruit? Wanneer worden de wedstrijden gespeeld? En belangrijker nog, wie nemen het tegen elkaar op?

Tegenstanders

De WK 2022 kwartfinale bestaat uit de acht winnaars van de achtste finales. In het speelschema kun je van tevoren bekijken tegen wie de ploegen potentieel uit kunnen komen. Of aan ‘welke kant van het schema’ ze zitten, zoals dat zo mooi heet. Gedurende het wereldkampioenschap wordt duidelijk welke landen het uiteindelijk schoppen tot de WK 2022 kwartfinale, waarna het programma direct wordt ingevuld.

Halve finales & finale

De ploegen die de WK 2022 kwartfinale winnend hebben afgesloten, hetzij via een verlenging of penalties, plaatsen zich automatisch voor de halve finales een paar dagen later. De winnaars van die duels gaan door naar de finale op 18 december, waar de verliezers het waarschijnlijk een dag eerder tegen elkaar opnemen in een rechtstreekse confrontatie om de bronzen medaille. Belangrijke data om alvast in je agenda te noteren, want dat kunnen wel eens spannende potjes worden!

Wedden op de WK 2022 kwartfinale?

Wil je een weddenschap plaatsen op één of meerdere kwartfinales tijdens dit WK? De bookmakers hanteren in ieder geval zeer scherpe odds, want de duels in deze fase van het toernooi zijn doorgaans moeilijk te voorspellen. Er kan van alles gebeuren. Een stunt is altijd in de maak. Bekijk de eerdere uitslagen of tussenstanden en check de verschillende quoteringen om te ontdekken op welke wedstrijd en bij welke bookmaker je het meest kunt verdienen met een slimme weddenschap!

Pak de €20 Betcity free bet!

Gerelateerde blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam