award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

De ploegen in de WK 2022 halve finale zijn hoog geëindigd in hun poule en wisten in de de achtste- en kwartfinales af te rekenen met hun tegenstanders. Dat is op zich al een prestatie van formaat te noemen, maar de nationale elftallen waar het om gaat willen natuurlijk meer: de finale halen en het liefst daarna nog de felbegeerde wereldbeker omhoog houden. Daarvoor moet echter wel eerst nog een lastige horde genomen worden in de WK 2022 halve finale.

Wie spelen er tegen elkaar?

Welke nationale elftallen er in de halve eindstrijd van het wereldkampioenschap voetbal uit mogen komen, wordt gedurende het WK 2022 bekend. Daarvoor moeten we immers eerst de poules, achtste finales en kwartfinales afwachten. Welke ploegen dat precies zullen zijn, ontvouwt zich in het speelschema elders op de site. Ondertussen kun je natuurlijk ook de uitslagen en standen bekijken om te voorspellen welke landen de halve finales gaan halen!

Locaties

De halve eindstrijd vindt plaats in twee verschillende stadions. Het Al Bayt Stadion en het Al-Khor Stadion bieden beiden het strijdtoneel van één halve finale. In beide bouwwerken kunnen zo’n 60.000 mensen plaatsnemen om de op één na laatste wedstrijden van het wereldkampioenschap live te zien. En onder aangename omstandigheden, want beide stadions beschikken over een dak dat gesloten kan worden om het ideale speelklimaat te creëren.

Wedden op de WK 2022 halve finale?

Wedden op de WK 2022 halve finale is ontzettend populair onder de mensen die gokken op voetbalwedstrijden. Niet gek ook, want het zijn twee van de grootste internationale wedstrijden die überhaupt op de voetbalkalenders van de komende vier jaar staan. Grote kans dat de bookmakers dus uitpakken met scherpe odds, speciale acties of mooie bonussen! Benieuwd? Bekijk en vergelijk de verschillende wedkantoren en ontdek waar je de meest winstgevende weddenschap kunt plaatsen!

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.