award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

Heb je geen tijd kunnen vinden om voor de tv te kruipen en alle wedstrijden te kijken? Of kwam er iets tussendoor en wil je graag weten hoe het afgelopen is? Bekijk dan hier de WK 2022 uitslagen. We verzamelen de eindstanden van alle wedstrijden op het WK 2022 voor je. Zodat je precies weet wie er gewonnen of verloren hebben als je het even niet hebt kunnen volgen. Handig. Ben je meteen weer op de hoogte.

Van groepswedstrijden tot aan de finale

Bij voetbalwedden.eu zetten we alle WK 2022 uitslagen voor je op een rijtje. In een praktisch overzicht vind je alle resultaten van wedstrijden uit de poules terug, bijvoorbeeld. En ook check je hier hoe de achtste finales, kwartfinales, halve finales en finale afgelopen zijn. Weet je meteen welke ploegen er doorgaan naar de volgende ronde of wie zich wereldkampioen mag noemen. Of gebruik de WK 2022 uitslagen om te bepalen welke elftallen er in vorm zijn en plaats een slimmere weddenschap!

Tussenstanden

Kun je niet wachten op het laatste fluitsignaal en wil je al eerder bekijken hoe de verhoudingen op het scorebord zijn? Dan hebben we ook alvast de live tussenstanden voor je. Ben je altijd up-to-date. Ook als je verhinderd bent. Bovendien houden we ook de actuele stand voor je bij, wat vooral handig is in de groepsfase van het mondiale toernooi. Daarin kun je zien welke landen zich al geplaatst hebben en welke nationale elftallen nog even alles op alles moeten zetten in de laatste wedstrijden.

Wedden op WK 2022 uitslagen?

En wil je op de WK 2022 uitslagen wedden? Gokken welke ploegen er winnen, wie er kampioen wordt of pakweg hoeveel doelpunten of kaarten er in een wedstrijd vallen? De mogelijkheden bij de verschillende bookmakers zijn haast eindeloos wat betreft het wedden op het WK. Bovendien kun je mooi gebruik maken van scherpe acties en flinke bonussen! Bekijk en vergelijk nu de quoteringen en ontdek de beste bookmakers!

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app!

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.