award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ben je op je werk tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Qatar? Of heeft je vriendin net een etentje gepland op het moment dat er wedstrijden gespeeld worden en wil je even snel checken hoeveel het staat? Bekijk hier dan de stand in de poules of de tussenstanden op het WK 2022. Van de wedstrijden uit de groepsfase tot aan de kwartfinale, halve finale en finale. Snel en overzichtelijk weer op de hoogte tijdens iedere fase van het toernooi. Hoef je niks te missen.

Tussenstanden WK 2022

Check de tussenstanden van het WK 2022 en ontdek hoe de nationale ploegen van de deelnemende landen er op dit moment voor staan. Ideaal natuurlijk als je, om wat voor reden dan ook, even niet in staat bent om de wedstrijd live te kijken. Daarnaast kun je diezelfde tussenstanden mooi gebruiken om mogelijkheden voor een spannende live bet te ontdekken. Staat de underdog voor? Of krijgt de torenhoge favoriet de bal niet in het doel van de tegenstander? Garanties voor hoge odds! Bekijk dus ook zeker de live quoteringen bij de verschillende bookmakers!

Stand WK 2022

Niet alleen de tussenstanden kunnen je helpen om een winstgevende weddenschap af te sluiten, ook de stand in de poules geeft je informatie over welke ploegen er in vorm zijn. Natuurlijk geven behaalde resultaten in het verleden geen garanties voor de toekomst, maar desalniettemin kan het toch een aardige indicatie geven van de verhoudingen op het veld de komende wedstrijden. Bovendien kunnen landen die zich al geplaatst hebben voor de knock-out fase hun beste spelers wat rust gunnen en met een verzwakt elftal aantreden. Handig om te weten bij het wedden op het WK 2022!

Uitslagen

Heb je de tussenstanden op het WK 2022 bekeken en heeft het laatste fluitsignaal inmiddels geklonken? Bekijk dan in hoeveel de wedstrijd uiteindelijk geëindigd is door de uitslagen te checken. Daarmee ben je niet alleen tussendoor up-to-date, maar weet je ook naderhand precies wat er allemaal gebeurd is op de Qatarese velden.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.