award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

Keuken Kampioen Divisie

In de Keuken Kampioen Divisie, de voormalige Jupiler League, spelen clubs op het tweede niveau van Nederland. Het is doorgaans een poule van twintig teams waarbij er altijd wel meerdere ploegen kans maken op de titel of op promotie. Behalve dan de beloftenteams.

Bekijk alle wedstrijden
Keuken kampioen divisie logo

Keuken Kampioen Divisie Programma

Er staan weer een paar spannende wedstrijden op het aankomende Keuken Kampioen Divisie programma! Wie pakt er belangrijke punten in de race om de titel? Welke ploegen doen goede zaken in de periodestand? In de Eerste Divisie van het Nederlandse voetbal is niets zeker en dat leidt doorgaans tot verrassend mooie quoteringen. Op wie ga jij inzetten?

Uitdagende odds

Op het één na hoogste niveau van Nederland kan van alles gebeuren. Bij degradanten uit de Eredivisie houdt de malaise nog wel eens aan, waardoor ze niet direct meedoen om de bovenste plekken. Of ze investeren juist wel in de selectie om zo snel mogelijk weer te promoveren. En dan heb je ook nog een grote lijst met stuntploegen die het iedereen lastig kunnen maken. Kortom, altijd spannende wedstrijden met vaak uitdagende odds.

Competitie & Play-Offs

In de Keuken Kampioen Divisie spelen twintig clubs om het kampioenschap en om de felbegeerde plekken voor de play-offs. Uitgezonderd de beloftenploegen, natuurlijk. Tussendoor speelt ook ‘de periode’ nog een rol. Wie over negen wedstrijden het best presteert, mag in de nacompetitie proberen promotie af te dwingen. Evenals de hoogst geklasseerde ploegen zonder periodetitel en de op één na laatste twee ploegen uit de Eredivisie. Ontzettend spannend – en niet te voorspellen.

Wedden op de Keuken Kampioen Divisie?

Wil je wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Uitslagen van wedstrijden voorspellen? Of gokken op wie er bovenaan de stand of op nummer één in het rijtje topscorers eindigt? Bij de meeste bookmakers kan het allemaal. Ontdek alles over je favoriete clubs en zorg voor een goed voorbereide weddenschap met minder risico en meer winst!

Extra wedtips

De Keuken Kampioen Divisie telt clubs die in de Eredivisie mee kunnen draaien én ploegen die ook op het tweede niveau continu onderaan bungelen. Dat betekent dat er grote verschillen kunnen zijn en dus ook wedstrijden met een grote kans op een bepaalde winnaar. Ideaal om die wedstrijden te combineren met één of twee hogere quoteringen voor een gecombineerde bet met mooie winst. Maar houd wel in je achterhoofd: niets is zeker.

Achtergrond

  • Land: Nederland
  • Opgericht: 1956
  • Aantal teams: 20
  • Wedden gelegaliseerd: Ja, vanaf 2020
  • Aantal teams gesponsord door bookmakers: 0
Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus