award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles
oktober 29, 2021

Dit is wat je moet weten over de Both Teams To Score weddenschappen

In de wereld van voetbalwedden zijn er immens veel opties waar je op kan gokken. Denk aan het aantal doelpunten, corners, overtredingen, kaarten (rood of geel), penalty’s en ga zo maar door. Zo zijn er opties die makkelijk te begrijpen zijn, maar ook opties die wat lastiger zijn om te begrijpen (denk aan de Asian handicap en de Draw No Bet weddenschappen). Both Teams To Score (BTTS) is een van de opties die wat makkelijker is om te begrijpen, maar toch wij gaan er graag wat dieper op in. Na het lezen van deze blog weet jij namelijk precies wanneer je wel of niet je geld moet inzetten op zo’n bet.  

Both Teams To Score de makkelijkste weddenschap die er is 

Bij Both Teams To Score kan je maar op twee dingen wedden: 

  • Ja, beide teams maken minimaal 1 doelpunt in de eerste 90 minuten (plus blessuretijd); 
  • Nee, er houdt in ieder geval één team de 0 in de eerste 90 minuten. 

Both Teams To Score is wellicht een van de simpelste weddenschappen die je kan doen. Het maakt niet uit welk team er wel of niet scoort, maar het draait echt om of beide teams wel of niet scoren. 

Het fijne aan de Both Teams To Score is hoe eenvoudig deze weddenschap is in tegenstelling tot vele andere. Door diezelfde eenvoud is het een leuke weddenschap voor beginners. Ook is het een mooie weddenschap voor in een combi-bet. Voor de momenten dat je wellicht een extra weddenschap wil voor betere odds, omdat de huidige wedstrijden die je hebt geselecteerd voor jou nog niet genoeg zijn. 

Is het echt fifty-fifty? 

Met BTTS gok je of beide teams kunnen scoren. Of niet. Nu kan je blindelings op alle wedstrijden ja of nee voorspellen, maar je kan ook – en dat is wat ons betreft ook wel beter – nog even onderzoeken hoe de huidige teams spelen en of ze überhaupt veel scoren. Soms heeft een ploeg een ontzettend goede verdediging. De kans dat het andere team scoort is dan veel kleiner. Niet echt fifty-fifty dus! 

Om je kansen nog meer te verhogen, kun je ook gaan kijken welke competities het meest scoren in een seizoen of in de afgelopen maand. In de ene competitie wordt nu eenmaal meer gescoord dan in de ander. 

Waarom zou je wedden op Both Teams To Score? 

Er zijn een aantal redenen waarom je wel of niet op Both Teams To Score zou wedden. We hebben de punten eigenlijk al genoemd, maar we zetten ze nog even onder elkaar voor jou: 

  • Both Teams To Score is heel eenvoudig om te begrijpen 
  • In feite heb je 50% kans om te winnen 
  • Both Teams To Score is een spannende weddenschap 
  • Both Teams To Score is een leuke weddenschap voor combi-bets om je odds te verhogen en zo dus je potentiele winst. 

Both Teams To Score tips 

Wil je een Both Teams To Score bet plaatsen? Check dan eerst onderstaande tips en vergroot je kansen op succes! 

Tip 1: Denk na over hoe belangrijk een wedstrijd is en het belang voor beide teams.  

Het is de laatste speelronde in de groepsfase van de Champions LeagueReal Madrid speelt tegen Inter Milaan. Real Madrid heeft al 15 punten en is al verzekerd van een plek in de knock out fase en heeft dus geen punten meer nodig. Inter Milan heeft nog wel de 3 punten nodig om een plek naar de volgende ronde te verzekeren. Je kan bij een wedstrijd als deze verwachten dat Inter alles op alles zal zetten om te winnen, maar Real Madrid zal misschien wel wat basisspelers rust gunnen en een B-elftal opstellen.  

Nu hebben we als voorbeeld de Champions League genomen, maar elke wedstrijd is weer anders. Spelers zullen bijvoorbeeld ook meer inzet tonen in een competitiewedstrijd dan bij een vriendschappelijke wedstrijd. Probeer dit in gedachte te houden bij je weddenschappen. 

Tip 2: Kijk of de topscoorders of eerste keepers meespelen. 

Iedereen weet dat Erling Haaland bijna elke wedstrijd een doelpunt scoort voor Borussia Dortmund. Hij is eenmaal de clubtopscoorder op het moment. Wanneer hij geblesseerd is en dus niet meespeelt is de kans dat Dortmunt scoort aanzienlijk kleiner. 

Hetzelfde geldt voor een keeper. Als de eerste keeper van Ajax niet keept, is de kans dat Ajax tegendoelpunten krijgt misschien wel groter. 

Tip 3: Ken de speelstijlen van de clubs. 

Het is algemeen bekend dat clubs als Atletico Madrid en Chelsea erg weinig goals tegen krijgen door hun manier van spelen. Atletico Madrid had in het seizoen van 2020/21 maar 25 doelpunten tegen in 38 wedstrijden in de La Liga

Tip 4: Ken de competitie. 

Zoals al eerder is genoemd in deze blog is dat je ook kan kijken naar de competities. Kijk bijvoorbeeld deze statistieken van de goals per wedstrijd: 

Primeira Liga – 2,42 goals per wedstrijd 

Premier League – 2,69 goals per wedstrijd 

Ligue 1 – 2,76 goals per wedstrijd 

Als je dit zo ziet dan is het dus veel aantrekkelijker om BTTS-weddenschappen te doen in de Premier League en Ligue 1. 

Zo. 

Nu weet je wat BTTS inhoudt en waar je op kan letten als je van plan bent om deze weddenschappen te doen. Bekijk de odds bij onze bookmakers en veel succes! 

Both Teams To Score - beide teams moeten scoren. Bijvoorbeeld: Als AZ tegen Vitesse speelt en het wordt 2-1, dan hebben beide teams gescoord en win jij de weddenschap.

Kijk goed naar wie er spelen. Doe onderzoek naar wie er starten en hoe belangrijk de wedstrijd is voor de clubs. Als een sterspeler elke wedstrijd scoort en nu geblesseerd is, is het dan nog handig om op BTTS te wedden?

Bankroll management is eigenlijk niets meer dan het goed en verantwoord omgaan met je geld. Je bankroll is namelijk het bedrag dat op je account bij je bookmaker staat. Door middel van goede bankroll management zorg je er dus voor dat je nooit te veel geld verliest en tegelijkertijd dat je een gezonde buffer hebt voor komende weddenschappen.

Er is geen bookmaker die altijd de hoogste odds heeft. De ene keer kan de odd net iets hoger zijn bij de ene bookmaker en dan is de andere keer de odd weer iets hoger bij de andere bookmaker. Bij de betrouwbare en grote bookmakers, zoals Betcity, Bet365 en Toto, liggen de odds meestal niet zo ver uit elkaar. Daarom is het handig om onze website te raadplegen als je op zoek bent naar de hoogste odds, aangezien wij dat voor je uitzoeken. Op onze "vergelijken" pagina krijg je een overzicht van de odds van verschillende bookmakers per wedstrijd. Zo kun je gemakkelijk uitvinden bij welke bookmaker je het best een weddenschap kunt plaatsen. Bovendien ben je door gebruik te maken van onze website op de hoogte van de laatste bonussen, die je bijvoorbeeld gratis weddenschappen kunnen opleveren.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.